[Oferta TAROM] Bucureşti – Praga de la 159 EUR

0 225

Capitala Cehiei, Praga, denumită şi “Oraşul magic”, “Oraşul de aur”, sau”Oraşul celor 1000 de turle” este aşezată de-o parte şi de alta a râului Vltava.

Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă.

Simbolul oraşului este podul de piatră de pe Vltava, denumit şi Podul Carol care datează încă din anul 1357. Hrad-ul este cel mai mare castel medieval din Europa, fiind pe lista Patrimoniului UNESCO, dar şi în Cartea Recordurilor. Castelul, care este înconjurat de grădini şi parcuri, şi datează din anul 880, având mai multe clădiri, muzee, dar şi trei curţi interioare, este reşedinţa preşedintelui ceh.

Din anul 1992, Centrul Istoric al oraşului Praga a fost inclus pe lista UNESCO. Praga te întâmpină cu multe locuri încărcate de istorie, cultură şi religie: Catedrala Sf. Vitus, Capela Sf Cruci, Biserica Sf Nicolae, Palatul Lobkowicz, Vechiul Palat Regal, Primaria şi Ceasul Astronomic, dar şi cu locuri moderne precum: Casa care dansează, Muzeul Jucăriilor, Grădina Zoologica Praga şi Sea World.

TAROM oprează 6 frecvenţe săptămânale pe ruta Bucureşti – Praga, iar tarifele pornesc de la 159 Euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif. În preţ aveţi inclus: transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil; servicii gratuite la bord.

Am căutat şi am găsit acest tarfi, inclusiv pentru perioada 13-15 februarie 2015. Persoana iubită merită un weekend romantic la Praga, de Valentine’s Day.

Bucuresti_Praga_159_EUR_TAROM

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish