blank

[Oferta Wizz Air] 20% Discount la toate rezervările efectuate astăzi

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai mare operator de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, oferă o reducere de 20% la toate rezervările efectuate astăzi, miercuri, 21 martie, înainte de miezul nopții.

0 1.019

Cum numărătoarea inversă pentru vacanța de Paște a început, WIZZ îi încurajează pe pasageri să profite de această zi și să-și rezerve vacanța la prețuri avantajoase. WIZZ oferă o reducere de 20% la toate rezervările efectuate astăzi, miercuri, 21 martie, înainte de miezul nopții.

20% Discount la toate rezervările efectuate astăzi

Fie că plănuiesc o vacanță supriză familiilor lor cu ocazia acestor sărbători, fie că-și doresc să petreacă alături de prieteni un weekend plin de distracție într-un oraș sau altul de-a lungul Europei, acum este timpul.

Cu prețuri ce încep de la doar 39 de lei/segment, o călătorie într-una dintre cele 144 de rute Wizz Air spre 21 de țări disponibile din România de pe cele 10 aeroporturi locale este mai mult decât binevenită.

Plajele din Atena (din 25 martie vor fi inaugurate rutele București – Atena și Cluj – Atena), Larnaca sau Tel-Aviv sunt o alegere inspirată chiar înainte de deschiderea oficială a sezonului de vară pentru un pic de bronz timpuriu.

Nu neglijați clima blândă a Maltei, ori cea din Lisabona, care invită turiștii la plimbări reconfortante. Și nu uitați de Dubai, una dintre destinațiile luxury.

Până la miezul nopții există suficient timp pentru rezervarea următoarei destinații de vacanță la prețuri reduse.

Reducerea de 20% se aplică tarifelor, incluzând taxele și costurile obligatorii, dar excluzând taxa de administrare. Această promoție este valabilă pe 21 martie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați toate călătoriile până pe 30 aprilie 2018.

Leave A Reply

Your email address will not be published.