Oferta Wizz Air: 15% reducere la zborurile selectate către sau din Milano și Roma!

0 135

Săptămâna aceasta, Wizz Air vă oferă promoții pentru destinații din întreaga Italie. Astăzi, beneficiați de 15% reducere la zborurile selectate către sau din Milano și Roma. Două orașe italienești cu vechime de peste 2.500 de ani și o simfonie de cultură, artă și clădiri cu arhitecturi spectaculoase cât puteți cuprinde cu privirea. Mai trebuie să vă convingem? Oricare dintre aceste destinațiii este alegerea perfectă! Rezervați chiar astăzi biletul și călătoriți până pe 31 octombrie 2022!

Roma este bogată în obiective turistice, fiind o destinație ideală de City Break din Europa. Puteți vizita Colosseum, Forumul Roman, Columna lui Traian și Colina Palatina; nu ratați Vaticanul; Fontana di Trevi și Piazza di Spagna. Doar astăzi puteți profita de oferta Wizz Air cu reducer de 15%, tarifele pornind de la 107.15 lei/segment.

Milano, al doilea oraș din Italia cuprins în promoția Wizz Air, este principalul oraș din Italia de nord. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Metropola Milano este recunoscută pentru obiectivele precum Domul, Fresca “Cina cea de taina”, Galleria Vittorio Emanuele II, Castelul Sforzesco, Tempio della Vittoria și multe altele. Doar astăzi puteți profita de oferta Wizz Air cu reducer de 15%, tarifele pornind de la 107.15 lei/segment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.