Locuri de vizitat în Roma! Obiective turistice din Roma fotografiate cu ajutorul noului ASUS ZenFone 4 (foto)

În perioada 20-22 septembrie, am descoperit Roma prin lentilele smartphone-ului ASUS ZenFone 4. Vedeți mai jos ce a ieșit!

1 857

Luna septembrie a fost presărată cu multe evenimente notabile. Unul dintre acestea a avut loc la Roma, în perioada 20-22 septembrie 2017, unde ASUS a lansat cea mai nouă colecție de smartphone-uri sub numele ZenFone 4: Zenfone 4, Zenfone 4 Pro, Zenfone 4 MAX, Zenfone 4 Selfie și Zenfone 4 Selfie Pro.

Am avut plăcerea să particip la unul dintre cele mai mari evenimente marca ASUS, prilej cu care am și testat noul smartphone. Din postura de călător, pot spune că noul telefon m-a impresionat prin camera foto, autonomie și performanță. Dar în acest articol voi povesti mai mult despre camera foto.

ASUS ZenFone 4 este un smartphone cu diagonala de 5.5 inchi, care duce mai departe moștenirea liniei ZenFone printr-un design premium și atent finisat. Am apreciat foarte mult faptul că este un smartphone compact, fără elemente în relief. Inclusiv lentilele camerei sunt la nivelul carcasei.

Camera foto ASUS ZenFone 4

Camera principală are 12MP și este echipată cu senzori de imagine Sony IMX362 plus un obiectiv cu unghiuri largi si apertura de F1.8 pentru a surprinde fotografii de pana la 5x mai luminoase și clare în condiții de iluminare slabă.

Un turist obișnuit nu se pricepe prea mult la specificațiile tehnice din manual. Însă dorește să obțină fotografii cât mai bune în diferite condiții de lumină. Mai jos aveți câteva cadre surprinse la Roma în condiții de iluminare slabă.

columna-traian-roma
Columna lui Traian
lansare-zenfone-4-aperitiv
lansare-zenfone-4-desert
roma-noaptea
Roma
roma-noaptea-piata-venetia
Piata Venetia – Roma
statuia-calare-Vittorio-Emanuele-al-2-lea
Statuia Calare Vittorio Emanuele al 2-lea

ASUS Zenfone 4 m-a convins să renunț la fostul telefon și să-l iau în călătoriile viitoare. Pe voi v-au convins imaginile de mai sus? Dar cele de mai jos?

Beneficiind de unghiuri largi de încadrare de până la 120°, am putut fotografia complet anumite clădiri și obiective turistice. Totodată, nu mai este o problemă atunci când aveți de fotografiat un număr mai mare de persoane sau peisaje mai ample.

Astfel, am putut fotografia integral Fontana della Barcaccia și Fontana di Trevi fără să depun prea mult efort.

Fontana-della-Barcaccia
Fontana della Barcaccia
fontana-di-trevi
Fontana di Trevi

Datorită funcției de schimbare instantanee a camerei active, puteți obține cu usurință compoziția perfecta pentru fotografia voastră. Mai jos aveți și alte cadre surprinse la Roma! Puteți observa combinația de culori, lumini și umbre.

contraste-lumini-umbre-food
cupola-panteonul-roma
Cupola Penteonului din Roma
il-ristoro-dal-patrieta
Il Ristoro dal Patrieta
piata-navano
Piata Navano

Fotografiile au fost făcute pe Auto, fără să mă complic prea mult în setări. Are o funcție ”Super rezoluție” cu ajutorul căreia puteți obține fotografii la rezoluții foarte mari și cu detalii cât mai bune.

Modul Profesionist oferă controlul complet asupra camerei, permițând ajustarea printr-o singură apăsare pe ecran a vitezei obturatorului, balansului de alb, timpului de expunere și setărilor ISO, precum și opțiunea de a înregistra fotografiile in formatul RAW.

Pe langa funcțiile de control manuale avansate, camera modelului ZenFone 4 oferă și o serie întreagă de funcții distractive și creative. Voi continua să testez noul ZenFone 4 și voi reveni cu un review detaliat și pe partea de autonomie și performanță.

Și închei cu această fotografie în care am surprins toată aeronava Boeing 737-300 (YR-BGB) TAROM.

tarom

Apropo, știți ce înseamnă Wefie? Vă spunem noi: Selfie de grup!

1 comentariu
  1. […] Roma este bogată în obiective turistice, fiind o destinație ideală de City Break din Europa. Puteți vizita Colosseum, Forumul Roman, Columna lui Traian și Colina Palatina; nu ratați Vaticanul; Fontana di Trevi și Piazza di Spagna. Doar astăzi puteți profita de oferta Wizz Air cu reducer de 15%, tarifele pornind de la 107.15 lei/segment. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.