Oferta Wizz Air: 100 000 de bilete din / spre Dortmund (Germania) de la 9.99 EURO/segment

0 404
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Wizz Air a anunțat astăzi un preț de 9,99EUR/segment pentru 100.000 de bilete pe zborurile spre si dinspre Dortmund, Germania. Promoția e valabilă doar pe 9 iulie, pentru toți clienții, zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

100 000 de bilete din / spre Dortmund de la 9.99 EURO

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară  de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.  

Wizz Air operează zboruri din București H. Coandă; Cluj-Napoca; Iași; Sibiu; Suceava; Timișoara; Târgu Mureș spre Dortmund. Puteți să vă planificați următoarea călătorie la Dortmund, cel mai mare oraș al regiunii Ruhr.

Totodată, vă reamintim că Wizz Air va deschide baza la Dortmund, prilej cu care va inaugura și 18 rute.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.