blank

LOT Polish Airlines a deschis 2 rute de la Budapesta: Dubrovnik (DBV) și Varna (VAR)

0 709

LOT Polish Airlines a deschis două noi rute din capitala Ungariei, Budapesta, conectând orașul la două dintre cele mai mari destinații turistice din Europa.

LOT Polish Airlines, membru Star Alliance, a început să zboare de la Aeroportul Budapesta (BUD) spre Dubrovnik (DBV), Croația și Varna (VAR), Bulgaria. Începând cu 4 iulie, ambele rute sunt operate o dată pe săptămână cu aeronave Embraer E195.

Datele Saber Market Intelligence arată că Dubrovnik a fost cea mai mare piață pentru Budapesta, care nu a fost acoperită în 2019. În timp ce Varna a fost cea mai mare piață neacoperită cu zboruri directe de la Budapesta.

De la 1 iulie, LOT a reluat zborurile internaționale. Vă reamintim că LOT și-a suspendat activitatea la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei COVID-19.

LOT Polish Airlines a deschis 2 rute de la Budapesta

CEO-ul LOT, Rafał Milczarski, a menționat că operatorul aerian LOT „lucrează intens” pentru a restabili capacitatea operațională pregătită pentru 2020.

În prezent, pasagerii pot beneficia de aproximativ 250 de zboruri pe săptămână, iar acest număr este în continuă creștere„, a spus Milczarski. „La doar câteva săptămâni de la reluarea zborurilor de pasageri în Polonia, LOT a restabilit aproape 70% din destinațiile planificate pentru 2020, inclusiv câteva zeci de zboruri internaționale și primele zboruri lung-curier.

Leave A Reply

Your email address will not be published.