[Oferta TAROM] Tarife promoţionale pentru Amsterdam, Roma, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Viena

0 334

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

În data de 18 septembrie 2014, compania TAROM împlineşte 60 de ani de existenţă şi sărbătoreşte, punând la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion la oferte speciale. Cu această ocazie, TAROM a lansat o campanie adresată pasagerilor săi, care se derulează pe durata întregii luni septembrie.

„Dacă în prima săptămână a lunii septembrie lansam oferte pe 8 destinaţii TAROM, de la 179 de euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, în săptămâna 8-12 septembrie 2014, punem la dispoziţia pasagerilor noştri, bilete pentru 12 rute cu plecare din Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Cluj, la preţuri începând de la 139 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse ”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Pentru cea de-a doua săptămână a lunii septembrie, TAROM lansează oferta de preţ de la 139 de euro, pentru o călătorie dus-întors, cu toate taxele incluse pe zboruri operate de TAROM între Bucureşti şi Amsterdam, Roma, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Viena; între Iaşi şi Londra; între Sibiu şi Munchen; între Cluj şi Viena.

Perioada de vânzare este 8-12 septembrie 2014, iar perioada de călătorie este pâna la data de 11 martie 2015 (data ultimului retur) (cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 4.01.2015; în cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este în intervalul menţinonat, oferta nu se aplică).

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Bucureşti – Amsterdam de la 139 EUR
bucuresti_amsterdam_TAROM_promotie

Bucureşti – Stockholm de la 139 EUR
bucuresti_stockholm_TAROM_promo

Nota: Simulările sunt făcute cu notă informativă pentru a demonstra existenţa promoţiei. AirlinesTravel nu răspunde de eventualele modificări tarifare aplicate de operatorul aerian. Fiecare alege perioade de călătorie în funcţie de preferinţe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.