[Oferta TAROM] Tarife promoţionale pentru Amsterdam, Roma, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Viena

0 351

În data de 18 septembrie 2014, compania TAROM împlineşte 60 de ani de existenţă şi sărbătoreşte, punând la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion la oferte speciale. Cu această ocazie, TAROM a lansat o campanie adresată pasagerilor săi, care se derulează pe durata întregii luni septembrie.

„Dacă în prima săptămână a lunii septembrie lansam oferte pe 8 destinaţii TAROM, de la 179 de euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, în săptămâna 8-12 septembrie 2014, punem la dispoziţia pasagerilor noştri, bilete pentru 12 rute cu plecare din Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Cluj, la preţuri începând de la 139 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse ”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Pentru cea de-a doua săptămână a lunii septembrie, TAROM lansează oferta de preţ de la 139 de euro, pentru o călătorie dus-întors, cu toate taxele incluse pe zboruri operate de TAROM între Bucureşti şi Amsterdam, Roma, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm, Viena; între Iaşi şi Londra; între Sibiu şi Munchen; între Cluj şi Viena.

Perioada de vânzare este 8-12 septembrie 2014, iar perioada de călătorie este pâna la data de 11 martie 2015 (data ultimului retur) (cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 4.01.2015; în cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este în intervalul menţinonat, oferta nu se aplică).

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Bucureşti – Amsterdam de la 139 EUR
bucuresti_amsterdam_TAROM_promotie

Bucureşti – Stockholm de la 139 EUR
bucuresti_stockholm_TAROM_promo

Nota: Simulările sunt făcute cu notă informativă pentru a demonstra existenţa promoţiei. AirlinesTravel nu răspunde de eventualele modificări tarifare aplicate de operatorul aerian. Fiecare alege perioade de călătorie în funcţie de preferinţe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.