Lasă-te surprins de Germania (concurs)

0 498

Germania se află în topul ţărilor mele preferate. Am apreciat mereu rigurozitatea, seriozitatea şi precizia germană. Nu am pot lăuda că am vizitat prea multe din această ţară, dar am ajuns de câteva ori la Berlin, un oraş ce merită descoperit puţin câte puţin. Are atât de multe de „spus”.

Iar în viitorul apropiat, mi-ar plăcea să ajung la Frankfurt, München şi Hamburg (în special pentru Miniatur Wunderland). Germania vă oferă mult mai mult decât v-ați imaginat. Germania înseamnă orașe fascinante, cultura și viață de noapte animată.

Şi voi puteţi să ajungeţi la München în doar 4 paşi simpli. În perioada 1 – 30 Septembrie 2014, Organizatia Germana pentru Turism şi Lufthansa au în derulare un concurs prin care vă invită să cunoaşteţi mai bine Germania ca destinaţie de vacanţă.

Premiul concursului este un city break de 3 zile (doua nopţi de cazare) la Munchen, pentru doua persoane, cu transportul şi cazarea asigurate. Zburați din România cu Lufthansa direct în capitala Bavariei și luați pulsul orașului. Aveți 3 zile la dispoziție să lăsați München-ul în inima dumneavoastră. Cu siguranță va fi o experiență pe care nu o veți uita curând.

1. Accesaţi pagina concursului!
2. Raspundeţi corect la cele 5 întrebări din formular. Daca se întâmplă să nu cunoaşteţi răspunsul, butonul roşu o să vă ajute.
3. Completaţi-vă corect datele la final.
4. Apăsaţi “Trimiteţi” şi pregătiţi-vă bagajele pentru o excursie la Munchen!

Pentru cine nu ştie, Organizatia Germana pentru Turism este o instituţie de stat ce promovează Germania ca destinaţie turistică şi are peste 30 de sucursale în diferite ţări. Reprezentanţa din Serbia se ocupa de promovarea Germaniei în 6 ţări, inclusiv România.

(Foto: Wikipedia)

Leave A Reply

Your email address will not be published.