[Oferta TAROM] Săptămâna preţurilor îndrăgostite

Compania TAROM lansează Oferta ’’Săptămâna preţurilor îndrăgostite’’ şi te invită să îţi surprinzi jumătatea alegând o super ofertă de călătorie la bordul aeronavelor sale.

0 490

În perioada 29 Ianuarie-2 Februarie 2018, compania TAROM pune în vânzare bilete de avion la tarife începând de la 99 euro dus-întors, cu toate taxele incluse.Săptămâna preţurilor îndrăgostite

Tarife de la 99 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: Bucuresti si Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv si intre Iasi si Tel Aviv;
Tarife de la 119 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: Bucuresti si Amsterdam, Barcelona, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Nisa, Praga, Viena, Valencia, Madrid, Londra, intre Iasi si Luton, intre Sibiu si Munchen;
Tarife de la 139 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: Bucuresti si Beirut, Bruxelles, Paris, Amman.

Oferta este valabilă pentru călătoriile pe cursele operate de TAROM în perioada 14 Februarie – 1 Aprilie, respectiv 16 Aprilie – 15 Iunie 2018 (data ultimului retur). Aceasta este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Toţi pasagerii beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord, respectiv check-in (online sau în aeroport).

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi cele autorizate din ţară şi de peste hotare.

Aşadar, fie că sunteţi romantici, iubitori de cultură sau de natură, vă invităm să profitaţi de una dintre super ofertele TAROM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.