[Oferta TAROM] Bucureşti – Paris de la 149 EURO

0 411

Bucuresti – Paris de la 149 Euro cu TAROM, un bilet dus – întors, taxe incluse, numai pe zboruri operate de TAROM. Perioada de vânzare: 15 – 19 mai 2015. Perioada de călătorie: 20 mai – 20 iunie 2015 (data ultimului retur).

Aceste tarife sunt disponibile la achiziţionarea de pe www.tarom.ro, perioadele de vânzare şi călătorie fiind limitate.

Parisul este un oraş fascinant, plin de atracţii turistice şi de istorie, muzeele pariziene găzduind unele dintre cele mai importante capodopere din întreaga lume. Monumentele şi obiectivele turistice din capitala Franţei sunt cunoscute în toată lumea.

Turnul Eiffel, Place de la Concorde, celebrul bulevard Champs-Élysées şi malurile Senei, cu vânzătorii ambulanţi de cărţi şi podurile sale istorice; L’Île de la Cité, cu celebra catedrală Notre Dame, Muzeul Luvru, Arcul de Triumf din Place de L’Étoile care comemorează victoriile Franţei, Domul Invalizilor, unde se află mormântul lui Napoleon, Panteonul şi multe monumente intrate în patrimoniul UNESCO, fac din acest oraş o atracţie care merită vizitată.

Sunt prea multe de spus despre Paris, trebuie să vezi chiar tu, aşa că ia-ţi chiar acum biletele de avion şi zbori în capitala iubirii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.