[Oferta TAROM] Bucureşti – Istanbul de la 98 EURO

0 545

Pentru Bucureşti – Istanbul – Bucureşti, TAROM a scos la bătaie bilete cu tarife ce pornesc de la 98 EURO, bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif. Ba mai mult, puteţi transporta 2 bagaje standard în Clasa Economy dacă vă începeţi călătoria în România, în limita maximă de 23 kg, fiecare. La Clasa Business puteţi lua cu voi 3 bagaje. La ambele clase, puteţi lua cu voi şi un bagaj de mână de 10 kg.

Istanbul este cu adevărat o metropolă ce merită vizitată la picior, un centru al comerţului şi, mai presus de toate, o destinaţie turistică ideală – un amalgam între Occident şi Orient, un oraş plin de viaţă şi culoare. În partea veche a oraşului – Sultanahmet, se afla cele mai multe obiective turistice.

Nu trebuie să rataţi Bazarul, Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Piaţa egipteană de mirodenii şi orice basilică subterană. Obiectivele turistice sunt concentrate într-un perimetru destul de mic şi pot fi vizitate în două zile.

Aşadar, achiziţionaţi bilete de avion spre Istanbul, planificaţi-vă o minivacanţă pentru weekend, bucuraţi-vă de bucătăria turcească şi de zonele turistice şi creaţi-vă amintiri de neuitat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.