Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Oferta TAP Portugal] Lisabona de la 200 EURO, Ponta Delgada (Azore) de la 328 EUR

0 351

Mâncarea bună, oamenii prietenoşi şi peisajele uluitoare sunt motive mai mult decât suficiente pentru a dori să cunoaşteţi această ţară de pe coasta de vest a Europei.

Portugalia atrage privirea curioşilor. Clima mediteraneană a ţării, plajele largi şi nisipoase şi stâncile care plonjează în ocean sunt o încântare pentru toţi vizitatorii.

Datorită delicioaselor tradiţii gastronomice puternic împământenite, este esenţial să gustaţi din anumite delicatese: este obligatoriu să mâncaţi cod, să descoperiţi vinurile excelente produse de-a lungul şi de-a latul ţării, să savuraţi deserturi ispititoare şi să vă încheiaţi masa cu un pahar de vin de Porto de neuitat.

Şi dacă tot v-am trezit interesul pentru Portugalia, aflaţi că TAP Portugal are o promoţie în desfăşurare. Promoţia se află sub semnul aniversării Zilei Nationale a Portugaliei, iar perioada eligibilă pentru efectuarea călătoriei este cuprinsă în intervalul 1-19 iunie 2015.

Despre Portugalia!

Perioada în care puteţi profita de tarifele speciale este cuprinsă între 23 aprilie şi 15 mai 2015. Călătoria trebuie să cuprindă 3 zile sau un weekend, minim.

Mai jos aveţi tarife pentru călătorii dus-întors:

– Lisabona: 200 EUR, cu taxe incluse
– Porto, Faro: 223 EUR, cu taxe incluse
– Madeira: 336 EUR, cu taxe incluse
– Ponta Delgada (Azore): 328 EUR, cu taxe incluse
– Terceira (Azore): 323 EUR, cu taxe incluse

Începând cu 1 aprilie 2015, TAP Portugal va opera 6 zboruri săptămânale, iar numărul acestora va creşte la 8 din 1 iunie 2015.

Leave A Reply

Your email address will not be published.