Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Wizz Air anunţă un program de pregătire de cadeţi

0 598

Wizz Air anunță un parteneriat de 5 ani cu două organizații de formare profesională din domeniul aviației pentru pregătirea de cadeți, viitori piloți ai companiei. Cursurile vor începe în septembrie 2015 și vor implica într-o primă fază până la 40 de cadeți pe an. Cursurile vor fi realizate conform regulamentelor EASA și vor include pregătirea pentru certificarea de tip Integrated ATPL combinată cu cea pentru operarea pe Airbus A320.

În urma unei licitații și a unui proces de evaluare Wizz Air a selectat CTC Aviation și Central European Flight Academy să realizeze aceste cursuri. Absolvenții vor învăța și își vor dezvolta aptitudini relevante și îndreptate spre nevoile operaționale ale Wizz Air pentru a susține creșterea semnificativă a companiei prin copiloți cu o pregătire de calitate, care să poată deveni piloți de linie.

Programul de cadeți le va permite absolvenților să se alăture direct companiei în calitate de copiloți pe Airbus A320 în rețeaua Wizz după ce au beneficiat de o pregătire extinsă. Copiloții au o oportunitate excelentă de carieră, putând progresa la rangul de căpitan după ce vor acumula în cadrul companiei anii de experiență necesari.

Wizz Air va oferi garanția angajării (dependentă de obținerea acreditării) după finalizarea cu succes a pregătirii și îi va susține astfel pe cursanți să acceseze fondurile necesare pentru program. Această garanție este rară în industria aviației și un semn al angajamentului companiei pentru a găsi cei mai buni cadeți din piață.

David Morgan, Head of Flight Operations și Chief Pilot Wizz Air, a declarat: “Oamenii sunt în centrul Wizz Air și suntem încântați să putem oferi această oportunitate unei noi generații de piloți de companie. Aceștia vor deveni parte a familiei Wizz Air și se vor bucura de o oportunitate incredibilă de a fi angajați direct ca și copiloți în cadrul flotei noastre de aeronave Airbus A320 și A321 și vor avea potențialul să devină căpitani sau chiar mai mult, în cadrul managementului. Este un capitol inedit în istoria noastră și suntem nerăbdători să identificăm viitoarele noastre echipaje de zbor.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.