blank

[Oferta TAP Air Portugal] 15% reducere la biletele de avion spre 83 de destinații

În perioada 17 septembrie - 1 octombrie 2018, TAP Air Portugal are o ofertă cu 15% reducere la biletele de avion.

0 650

Toamna numărăm promoțiile. A venit rândul transportatorului TAP Air Portugal să anunțe promoția de toamnă, cu 15% reducere la biletele de avion. Campania este valabilă în perioada 17 septembrie – 1 octombrie 2018. Călătoriile pot fi făcute în perioada 1 noiembrie 2018 – 1 iunie 2019.

Oferta TAP Air Portugal – 15% reducere la biletele de avion

Campania se aplică pentru călătoriile cu plecare din București către 83 de destinații din rețeaua TAP Air Portugal. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să inserați codul TAP8PROMO18 în momentul cumpărării biletului de avion de pe site-ul . Zborurile sunt operate via Lisabona!

Codul TAP8PROMO18 trebuie completat în timpul rezervării online, în câmpul ”I have a promotion or a congress code” și apoi activat. Reducerea se va aplica automat începând cu tarifele de tip BASIC, adică cele cu bagaj de cală inclus gratuit în prețul biletului de avion.

Ca tarife, puteți găsi super oferte spre Lisabona (de la 71€/segment); Toronto (de la 239€/segment); Rio de Janeiro (de la 261€/segment) și spre multe alte destinații din Africa, America de Sud și America de Nord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.