fbpx [Oferta TAP Air Portugal] 15% discount la zboruri spre Europa, Brazilia și SUA

[Oferta TAP Air Portugal] 15% discount la zboruri spre Europa, Brazilia și SUA

Luna septembrie a ajuns la jumpătate, iar promoțiile la biletele de avion nu contenesc să apară. TAP Air Portugal vine cu 15 discount la zboruri spre Europa, Brazilia și SUA.

0 232
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Direct de la București, prin Lisabona, TAP Air Portugal vă invită să călătoriți către destinațiile sale din Brazilia, Statele Unite și Canada. Totodată, puteți să beneficiați de programul gratuit de stopover în Portugalia.

15% discount

TAP Air Portugal vine cu 15% discount la zboruri spre Europa, Brazilia și SUA. Este un disount special de toamnă.

Folosind codul promoțional TAP9PROMO17 în momentul rezervării pe flytap.com, puteți călători la tarife foarte bune: Lisabona de la 109 EURO; New York de la 452 EURO; Boston de la 419 EURO; Toronto de la 411 EURO; Miami de la 423 EURO și multe altele. Trebuie să le căutați cu atenție!

Promoția este valabilă pentru perioada 15-25 septembrie 2017. Calătoria trebuie programată până la 30 martie 2018. În promoție sunt incluse toate destinațiile din rețeaua TAP Air Portugal cu plecări din București și Budapesta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.