blank

Flexible Travel Partner de la Wizz Air – mai multe locuri cu un nume

De peste 5 ani cochetez cu industria turismului. Scriu despre turism și aviație. În tot acest timp, am observat că există o mică problemă. Nu prea poți să rezervi mai multe bilete de avion cu un singur nume. Acesta este un impediment pentru agențiile de turism, dar și pentru cei ce călătoresc în grupuri. Se pare că Wizz Air a găsit soluția - Flexible Travel Partner.

0 565

Vezi un preț foarte bun la biletele de avion pentru o anumită dată și vrei să rezervi, dar nu știi cu cine vei călători. Te gândești să călătorești în grup spre o destinație sau ai în plan să participați la un eveniment peste hotare și vrei să mai iei câțiva prieteni. Sunt câteva ipoteze în care puteți profita de Flexible Travel Partner.

Flexible Travel Partner

Wizz Air vine cu o soluție pentru toate aceste probleme – Flexible Travel Partner. Acest serviciu le va permite clienților să efectueze o nouă rezervare fără să includă numele tuturor pasagerilor la acel moment.

Acest produs inovator a fost conceput pentru acei pasageri care doresc să îşi rezerve din timp călătorii la preţ redus, dar nu sunt încă siguri care le vor fi partenerii de drum.

La momentul achiziţionării Flexible Travel Partner, călătorii WIZZ trebuie să furnizeze doar un singur nume, dar pot rezerva bilete pentru până la nouă alţi pasageri fără să le includă însă şi numele.

Clienții pot furniza celelalte nume în orice alt moment accesând rezervarea online, înainte de termenul limită pentru check-inul electronic. Noul serviciu este disponibil pentru o taxă de numai 47 de Lei/pasager/zbor. Mai multe informaţii despre Flexible Travel Partner.

Wizz Air îmbunătăţeşte constant serviciile şi portofoliul de produse pentru a veni în întâmpinarea călătorilor prin oferirea de şi mai multă flexibilitate în timpul procesului de rezervare.

Anunţul de astăzi vine la scurt timp după lansarea celui mai inovator serviciu WIZZ, Fare Lock, care le permite pasagerilor să îşi blocheze preţul selectat pentru o perioadă de 48 de ore. Compania aeriană oferă, de asemenea, alte servicii care îi ajută pe clienți să profite la maximum de călătoria cu Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.