Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Oferta Ryanair] Discount de 30% pe zborurile cu plecare din Bucureşti

1 366

Astăzi, 20 octombrie, Ryanair marchează începutul sezonului de iarnă 2015/2016 şi oferă 30% reducere cadou. Promoţia se aplică pentru anumite destinații cu plecări din București. Acestă ofertă este valabile numai pentru rezervări directe de pe site-ul Ryanair.com, pentru călătorii în perioada Octombrie – Martie. Discountul se aplică biletelor rezervate până miercuri, 21 octombrie, la miezul nopții.

30% REDUCERE PENTRU RUTELE DE IARNĂ

București – Bologna
București – Bruxelles Charleroi
București  – Londra Stansted
București –  Madrid
București  – Milano Bergamo
București  – Milano Malpensa
București  – Roma Ciampino

Găsiţi bilete de la 7 EURO pentru Milano, de la 10 EURO pentru Bologna şi Roma, de la 16 EURO pentru Madrid. Tarifele sunt pentru un segment (one way) şi cu toate taxele incluse. Citiţi despre cele 4 destinaţii spre care puteţi zbura la preţuri sub 150 lei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.