4 destinaţii spre care puteţi să zburaţi cu mai puţin de 150 de lei (dus-întors)

5 543

Sezonul vacanţelor şi al sejururilor a trecut, dara asta nu înseamnă că vă opriţi din călătorit. Puteţi să profitaţi de weekend-uri, de zilele libere sau de mini-vacanţele de sărbători. Vine sezonul rece, iar târgurile de Crăciun din Europa vă aşteaptă cu tradiţionala turtă dulce şi să vă încălziţi cu un vin fiert. Dacă nu vă atrag tărgurile de Crăciun, poate vreţi să evadaţi din cotidianul românesc şi să zburaţi spre noi destinaţii, să mergeţi la un concert sau la un eveniment sportiv prin Europa.

Şi nu vă mai faceţi griji pentru buget. Ştim că o mare parte din economii aţi cheltuit-o pe vacanţele din sezonul de vară. Special pentru voi, am căutat (Cristian Dumitru a căutat) şi am găsit 4 destinaţii spre care puteţi să zburaţi cu mai puţin de 150 de lei. Ce mai e 150 lei în ziua de azi? Uneori poate cheltuiţi mai mult dacă ieşiţi în oraş cu prietenii…

Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti de la 78 de lei cu Wizz Air. Aveţi multe zile cu tarife ce pornesc de la 39 lei pe segment. Din ce am observat, aceste tarife se regăsesc în oferta Wizz Air până la finalul lui 2015. Pentru un city break de weekend, găsiţi tarife la sub 150 lei. În aceste tarife sunt incluse taxele şi bagajul mic de cabină. Dacă doriţi şi alte servicii, va trebui să plătiţi în plus pentru fiecare în parte.

Un ghid video despre Bruxelles!

Şi Ryanair are oferte bune pentru zborurile Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti, tarifele pornind de la 9.99 EURO/segment. Aveţi de unde să alegeţi.

Bucureşti – Milano (Bergamo) – Bucureşti de la 70 lei cu Ryanair. Tarifele pornesc de la 7.99 EURO/segment în ambele direcţii. Găsiţi aceste tarife în lunile noiembrie şi decembrie. Dacă doriţi să ajungeţi în capitala modei, profitaţi acum şi vă programaţi o călătorie. Cu siguranţă aveţi ce vizita.

O zi în Milano!

Noi am profitat şi ne-am programat o scurtă escapadă la Milano (Bergamo) pentru finalul acestei luni. Vom reveni cu poveşti şi fotografii!

Bucureşti – Bologna – Bucureşti de la 70 lei cu Ryanair. Tarifele pornesc de la 7.99 EURO/segment în ambele direcţii. Găsiţi aceste tarife în lunile noiembrie şi decembrie. Bologna este un oraș-cetate din nordul Italiei. Este denumit „orașul roșu” pentru culoarea acoperișurilor și fațadelor sale. Poate nu v-a atras atenţia până acum, dar puteţi încerca o scurtă plimbare. Ce aveţi de pierdut?

De ce să iubiţi Bologna!

Interesant! Trecem Bologna pe lista destinaţiilor din Italia.

Bucureşti – Roma (Ciampino) – Bucureşti de la 70 lei cu Ryanair. Tarifele pornesc de la 7.99 EURO/segment în ambele direcţii. Găsiţi aceste tarife în lunile noiembrie şi decembrie. Despre Roma mai are rost să vorbim? Cred că oricine doreşte să ajungă la Roma, capitala Italiei. Cu siguranţă nu o să vă plictisiţi. Aveţi atât de multe de vizitat, dar mai bine urmăriţi imaginile de mai jos.

V-am făcut dor de ducă? Atunci căutaţi ofertele pe wizzair.com/ro-RO şi www.ryanair.com/ro/ şi călătorie plăcută!

(Foto: wei-ukconsulting.co.uk)

Leave A Reply

Your email address will not be published.