Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Oferta RYANAIR] Bilete de la 4.99 EURO/segment spre Italia și Germania

A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut bilete la 5 EURO/segment în oferta RYANAIR. Dar iată că acestea au reapărut pentru zboruri spre Italia și Germania, cu plecare din București.

0 1.063

RYANAIR se pregătește să treacă la orarul de iarnă 2017-2018 cu tarife de la 5 EURO/segment pe zborurile spre Italia și Germania. Mai exact, RYANAIR are bilete la 5 EURO spre Milano Malpensa și spre Berlin Schönefeld.

Bilete de la 5 EURO/segment spre Italia și Germania

Așa cum ne-a obișnuit, tarifele se validează în zilele de marți și miercuri. Actuala oferta se validează pentru zboruri în noiembrie și decembrie.

Citiți: O călătorie la Berlin!

oferta-ryanair-noiembrie-bucuresti

Pe lângă tarifele scăzute la zborurile spre Milano și Berlin, oferta RYANAIR pentru zboruri din București cuprinde și tarifele: 5.95 EURO/segment spre Timișoara; 7.99 EURO/segment spre Milano Bergamo; 9.99 EURO/segment spre Roma; 9.99 EURO/segment spre Bruxelles Charleroi și 9.99 EURO/segment spre Bologna.

Citiți: 5 lucruri de făcut într-o zi la Bergamo

Bilete de la 4.99 EURO/segment pentru zboruri din Timișoara

Oferta RYANAIR cuprinde prețuri foarte bune și pentru zborurile din Timișoara. Acestea pornesc de la 4.99 EURO/segment pentru zboruri spre Milano Bergamo, Dusseldorf Weeze și Berlin Schönefeld. La 5 EURO/segment găsiți bilete spre Londra Stansted și Bruxelles Charleroi.

La 5.95 EURO/segment găsiți zboruri spre București, iar la 9.99 EURO/segment găsiți zboruri spre Frankfurt Hahn.

Bilete de la 4.99 EURO/segment pentru zboruri din Oradea

Și orădenii se pot bucura de prețuri mici, foarte mici. RYANAIR a pus spre vânzare bilete de la 4.99 EURO/segment pentru zboruri spre Dusseldorf Weeze și Memmingen. Zboruri la 5 EURO/segment găsiți pentru zborurile spre Barcelona Girona și Milano Bergamo. Ceva mai scump, la 7.99 EURO/segment, este un bilet spre Londra Stansted.

Prețurile se pot achiziționa în limita locurilor disponibile pentru călătorii în lunile noiembrie și decembrie. Așa cum v-am spus și mai sus, tarifele mici sunt pentru zboruri operate în zilele de marți și miercuri, mai rar pentru alte zile din săptămână.

Cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.