blank

[Oferta Qatar Airways] Descoperă China de la 429 EURO

Zilele acestea, Qatar Airways ne invită să descoperim China, beneficiind de tarife promoționale de la 429 EURO pentru Economy Class și de la 1999 EURO pentru Business Class.

0 585

Dacă aveți în plan să călătoriți spre China, acum este momentul oportun să vă cumpărați biletele de avion. Qatar Airways ne invită să descoperim China.

A7-CJB-Airbus-A319-Qatar-Airways

Descoperă China de la 429 EURO

Profitați de tarifele promoționale de la 429 EURO pentru Economy Class și de la 1999 EURO pentru Business Class pe zborurile spre: Beijing, Chengdu, Guangzhou. Hong Kong, Shanghai și Hangzhou.

Oferta este valabilă până pe 29 octombrie, inclusiv. Mai aveți 5 zile pentru a vă cumpăra biletele de avion spre una dintre destinațiile din China.

Călătoria poate fi planificată undeva în perioada 23 octombrie 2017 – 31 mai 2018, excepție făcând perioada 15 decembrie 2017 – 10 ianuarie 2018. Oferta este valabilă pe zborurile operate de Qatar Airways cu plecare din București via Doha.

Tarifele cuprind toate taxele, dar ele pot suferi modificări pentru că locurile sunt limitate. Oferta e valabilă doar dacă selectați zboruri dus-întors pe ruta aleasă.

Despre China nu vă pot spune prea multe, nu am ajuns încă să vizitez cea mai mare țară din ASIA. Însă am tot citit lucruri frumoase despre Beijing, Hong Kong sau Shanghai. Cu siguranță este o țară plină de culturi, de peisaje superbe și de oameni diverși.

În funcție de călătoria dorită, puteți să optați pentru una dintre destinațiile menționate mai sus. Și cred că orice vizită în China începe cu Marele Zid Chinezesc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.