Ofertă RYANAIR: bilete de avion la 4.99 EURO/segment din București spre Sofia

0 432

RYANAIR ne-a obișnuit cu tarife foarte mici la biletele de avion, iar acestea nu contenesc să apară chiar și în pandemie. În această perioadă, RYANAIR are bilete de avion la tarife ce pornesc de la 4.99 EURO/segment pe rutele București – Sofia și București – Timișoara. Tarifele se validează pentru călătorii programate în lunile septembrie și octombrie.

Totodată, RYANAIR are prețuri foarte bune și pentru zboruri din București spre destinații ca Viena (de la 12.99 EURO); Zadar (de la 12.99 EURO); Marsilia (de la 9.99 EURO); Amman (de la 15 EURO).

Prețuri foarte bune sunt și pe zborurile din Oradea spre Bologna ( de la 7.99 EURO); Milano Bergamo (de la 7.99 EURO); Londra Stansted (de la 13.60 EURO) și Dusseldorf (de la 14.99 EURO).

Super tarifele pot fi combinate cu noua ofertă ”Cumpără un bilet și primești unul la jumătate de preț!” valabilă doar astăzi, 1 septembrie! Oferta se aplică doar în cazul în care zboară mai mulți pasageri. Mai aveți puțin peste 16 ore să vă rezervați biletele de avion spre următoarea vacanță.

Biletele de avion se pot cumpără de pe site-ul companiei RYANAIR sau din aplicația de mobil a companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.