Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

[Oferta Ryanair] Bilete de avion de la 1.95 EURO în EUROPA

0 692

Așa cum v-am anunțat de la primele ore ale dimineții, Ryanair a lansat o promoție ȘOC. A pus la vânzare bilete de avion cu tarife de la 2 EURO/segment. Tarif cu toate taxele și 2 bagaje de mână GRATUITE.

Oferta se validează pentru câteva zboruri din/spre București și Timișoara, dar și din alte baze Ryanair din Europa.

Cel mai mic tarif l-am găsit pentru zborurile din/spre Milano Bergamo, de la 1.95 EURO/segment. Mai jos aveți lista destinațiilor unde puteți zbura cu acest preț low-cost.

oferta-milano-1-95-euro-ryanair-octombrie-2016

Până la Milano Bergamo, puteți profita de oferta de 7.99 EURO/segment pentru zboruri cu plecare din București. Trebuie doar să se alinieze planetele, zilele și orarul pentru a putea combina segmentele de zbor. Copenhaga, Eindhoven, Hamburg, Nurenberg, doar câteva destinații atractive pe care să le luați în calcul.

ASUS ZenFone 4

Și din Berlin, promoția se validează pentru multe zboruri. Tarifele pornesc de la 1.99 EURO. Mai jos aveți lista destinațiilor unde puteți călători cu tarife de la 2 EURO/segment.

berlin-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016

Bratislava și Glasgow, 2 destinații atractive și spre care puteți zbura cu tarife de la 2 EURO/segment. Până la Berlin, profitați de oferta de 4.99 EURO/segment pentru zboruri din/spre București.

Oferta se validează și pentru zborurile din/spre Bruxelles, iar lista destinațiilor cu tarife de la 2 EURO/segment este lungă.

bruxelles-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016

bruxelles-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016-1

Iar până la Bruxelles, puteți zbura din București cu tarife de la 7.99 EURO. Trebuie să vă grăbiți și să căutați cele mai avantajoase combinații.

bucuresti-bruxelles-16-euro

bruxelles-toulouse-4-euro

Într-o simulare scurtă, am găsit București – Bruxelles – Toulouse la 10 EURO/segment; 20 de EURO dus-întors. Perioada 22-24 noiembrie pentru București – Bruxelles și 22-23 noiembrie pentru Bruxelles – Toulouse. Pentru cei pasionați de avioane, este o oportunitate să zburați ”acasă” la Airbus.

Spor la căutat și la rezervat. Locurile sunt limitate!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »