[Oferta Ryanair] Bilete de avion de la 1.95 EURO în EUROPA

0 2.002

Așa cum v-am anunțat de la primele ore ale dimineții, Ryanair a lansat o promoție ȘOC. A pus la vânzare bilete de avion cu tarife de la 2 EURO/segment. Tarif cu toate taxele și 2 bagaje de mână GRATUITE.

Oferta se validează pentru câteva zboruri din/spre București și Timișoara, dar și din alte baze Ryanair din Europa.

Cel mai mic tarif l-am găsit pentru zborurile din/spre Milano Bergamo, de la 1.95 EURO/segment. Mai jos aveți lista destinațiilor unde puteți zbura cu acest preț low-cost.

oferta-milano-1-95-euro-ryanair-octombrie-2016

Până la Milano Bergamo, puteți profita de oferta de 7.99 EURO/segment pentru zboruri cu plecare din București. Trebuie doar să se alinieze planetele, zilele și orarul pentru a putea combina segmentele de zbor. Copenhaga, Eindhoven, Hamburg, Nurenberg, doar câteva destinații atractive pe care să le luați în calcul.

Și din Berlin, promoția se validează pentru multe zboruri. Tarifele pornesc de la 1.99 EURO. Mai jos aveți lista destinațiilor unde puteți călători cu tarife de la 2 EURO/segment.

berlin-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016

Bratislava și Glasgow, 2 destinații atractive și spre care puteți zbura cu tarife de la 2 EURO/segment. Până la Berlin, profitați de oferta de 4.99 EURO/segment pentru zboruri din/spre București.

Oferta se validează și pentru zborurile din/spre Bruxelles, iar lista destinațiilor cu tarife de la 2 EURO/segment este lungă.

bruxelles-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016

bruxelles-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016-1

Iar până la Bruxelles, puteți zbura din București cu tarife de la 7.99 EURO. Trebuie să vă grăbiți și să căutați cele mai avantajoase combinații.

bucuresti-bruxelles-16-euro

bruxelles-toulouse-4-euro

Într-o simulare scurtă, am găsit București – Bruxelles – Toulouse la 10 EURO/segment; 20 de EURO dus-întors. Perioada 22-24 noiembrie pentru București – Bruxelles și 22-23 noiembrie pentru Bruxelles – Toulouse. Pentru cei pasionați de avioane, este o oportunitate să zburați ”acasă” la Airbus.

Spor la căutat și la rezervat. Locurile sunt limitate!

Leave A Reply

Your email address will not be published.