[Oferta Ryanair] Bilete de avion la 2 EURO (Atena de la 2 EURO, Timișoara de la 2.4 EURO)

1 2.296

Ryanair nu încetează să ne surprindă cu prețurile low-cost. Pentru astăzi, 26 octombrie 2016, Ryanair a pus la vânzare 100 000 de bilete de avion la 2 EURO/segment. Tarifele sunt cu toate taxele incluse și cu 2 bagaje de mână (1 standard și 1 mai mic). Aceste tarife sunt valabile pentru călătorii în noiembrie 2016.

2-euro-ryanair-promotie-octombrie

Bilete de avion la 2 EURO

Din București, am găsit acest preț pentru zboruri din/spre Atena. Și pentru zboruri pe ruta București – Timișoara am găsit tarife foarte bune, care pornesc de la 2.4 EURO. Mai jos aveți lista prețurilor mici pentru zborurile din București.

promotie-ryanair-2-euro-segment

Am făcut și o scurtă simulare pentru București – Atena! Se confirmă tariful de 2 EURO/segment sau 4 EURO pentru zboruri dus-întors.

bucuresti-atena-4-euro

Tariful promoțional de 2.4 EURO/segment se confirmă și pentru zborurile București – Timișoara. Sau dus-întors la 4.8 EURO.

bucuresti-timisoara-2-4-euro-ryanair

Pentru bănățeni, oferta este mai variată. Tariful de 2 EURO se validează pentru zboruri spre Bruxelles, Londra și Milano. Pentru București, tariful este de 2.4 EURO, iar pentru Dusseldorf sunt tarife de la 2.99 EURO.

promotie-ryanair-2-euro-segment-timisoara

Acestea fiind spuse, vă las să vă bucurați de ofertă și să călătoriți cât mai mult!

Leave A Reply

Your email address will not be published.