[Oferta Qatar Airways] Zboară spre Chiang Mai cu prețuri de la 399 EURO

Qatar Airways ne invită să zburăm spre Chiang Mai, având o ofertă foarte bună la biletele de avion. Călătoriți în doi cu tarife de la 399 EURO/persoană.

0 296

În timp ce răsfoiam site-ul Qatar Airways în căutarea unor promoții pentru ASIA, am văzut și oferta pentru Chiang Mai. Zboară spre Chiang Mai, în nordul Thailandei, cu tarife de la 419 EURO. Oferta este valabilă pentru zboruri cu plecare din București via Doha.Qatar-Airways-A330

Chiang Mai cu prețuri de la 399 EURO

Chiang Mai este un oraș din Thailanda de Nord, recunoscut și ca ”Trandafirul de Nord”. Este una dintre puținele destinații din Thailanda unde noul se îmbină cu tradiționalul. Aici veți putea vedea laolaltă cultura tradițională alături de cea modernă.

Această diversitate se poate observa cel mai bine în arhitectură. Veți putea admira ruinele vechilor asezăminte lângă noile construcții, adevărate opere moderne arhitecturale.

Așadar, rezervați bilete de avion spre Chiang Mai cu Qatar Airways și descoperiți un oraș în care trecutul, prezentul și viitorul se împletesc în armonie relaxată.

Chiang Mai este o destinație potrivită pentru cei ce doresc să exploreze și să descopere tradiții străvechi, pentru tinerii însurăței, pentru familii cu copii, pentru turiști de toate vârstele.

Vă reamintim că ruta Doha – Chiang Mai va fi inaugurată pe 12 decembrie 2017. Oferta este valabilă până la 31 octombrie. Călătoria poate fi programată în perioada 25 octombrie 2017 – 31 mai 2018. Tariful de la 399 EURO/persoană este valabil pentru călătorii de minim două persoane pe aceeași rezervare. Pasagerii trebuie să călătorească împreună în toate sectoarele de zbor.

Tariful anunțat mai sus este valabil pentru zborurile directe operate de Qatar Airways între Doha și Chiang Mai, care vor fi operate în perioada 12 decembrie 2017 – 25 martie 2018. Este permisă și călătoria în afara acestor date, până la 31 mai 2018, folosind serviciile operate de Qatar Airways către Bangkok și servicii aeriene partenere între Bangkok și Chiang Mai, însă tarifele vor fi mai mari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.