Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Oferta Laudamotion] București – Viena de la 5€/segment

Nu e un vis. Din 28 octombrie veți putea călători în regim low-cost cu Laudamotion pe ruta București - Viena. Ba mai mult, veți găsi și prețuri de la 5€/segment.

0 880

Pe 28 octombrie, Laudamotion va inaugura ruta București – Viena. Vor fi operate zboruri zilnice.

Dacă vă grăbiți, veți putea găsi tarife de la 5€/segment la finalul lunii octombrie, dar și tarife de la 14.99€/segment în lunile noiembrie și decembrie. Este o oportunitate să călătoriți în capitala Austriei la tarife nemaivăzute pentru această destinație.

București – Viena de la 5€/segment

bucuresti-viena-5-euro-laudamotion

Menționăm că acesta este cel mai mic tarif existent, în care nu aveți prea multe beneficii incluse. Dacă nu doriți bagaje și nu sunteți pretențioși, puteți apela la serviciile Laudamotion. Se aplică aceeași politică de bagaje RYANAIR.

Vă reamintim că noua companie aeriană austriacă – Laudamotion – a fost fondată de Niki Lauda pe ”cenușa” companiei FlyNiki. Apoi RYANAIR a preluat 75% din Laudamotion și a implementat planul cu care transportatorul irlandez a cucerit Europa.

Laudamotion are oferte de la 5€/segment de la mai multe baze din Europa. Tarife la 5e/segment găsiți și pe rutele: Milano – Berlin; Bologna – Viena; Brindisi – Berlin; Pisa – Trapani; Pisa – Malta; Frankfurt – Palma de Mallorca; Berlin – Sofia; Berlin – Palma de Mallorca; Hamburg – Palma de Mallorca; Koln – Palma de Mallorca. Din Dussledorf, tarifele se validează pentru toate destinațiile de vacanță: Kos, Palma de Mallorca, Korfu, Malaga, Alicante, Faro, Ibiza, Rodos și multe altele. Din Berlin, tariful de 5€/segment se validează pentru destinații ca: Barcelona, Malaga, Ibiza, Faro, Bari, Palma de Mallorca, Napoli și multe alte destinații din Grecia și Croația.

Puteți să faceți câteva combinații interesante și să zburați ieftin spre diferite destinații din Europa, unele chiar plăcute și în sezonul rece.

Aboneaza-te la newsletter-ul AirlinesTravel.ro
Aboneaza-te la newsletter-ul AirlinesTravel.ro pentru a primi cele mai recente stiri, actualizari si oferte speciale!
Te poti dezabona in orice moment!
Leave A Reply

Your email address will not be published.