Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Oferta Blue Air] Bucureşti – Lisabona la 195 lei (dus-întors)

0 671

Începând cu 28 martie 2016, TAP PORTUGAL părăseşte piaţa românească, renunţând la ruta Lisabona – Bucureşti.

Blue Air - Lisabona
FOTO: airplane-pictures.net | Boeing 737-400 Blue Air (YR-BAE) | 12.10.2008 | Lisabona/Portugalia

La scurt timp, Blue Air a anunţat zboruri între Bucureşti şi Lisabona, începând din iunie 2016. Bucureşti – Lisabona este o rută cu potenţial, facilitând accesul asupra unor destinaţii foarte frumoase din Portugalia, totodată permiţând conexiuni bune spre destinaţii din America de Sud, America de Nord şi destinaţii de vacanţă (Madeira, Insulele Azore, Insulele Capului Verde).

Bucuresti-Lisabona-Blue-Air-195-lei

În mod normal, tarifele pentru Bucureşti – Lisabona pornesc de la 149.99 lei/segment, dar Cristi a găsit şi la 89.99 lei/segment. E adevărat că zborul este în capăt de sezon estival şi practic ar fi ultima rotaţie operată de Blue Air pe această rută, în perioada 27 octombrie – 29 octombrie 2016. În preţul biletului aveţi inclus şi un bagaj de cabină. Pentru un mic city break cred că este suficient.

Leave A Reply

Your email address will not be published.