Modalităţi de plată la Blue Air: acum şi prin PayPal

3 3.379

Într-o lume guvernată de tehnologie, companiile aeriene încep să se adapteze şi implementează noi servicii dedicate online-ului. Ne este mai uşor să facem un check-in online, să căutăm şi să cumpărăm biletele de avion online, să facem tranzacţii online.

Blue Air vine în sprijinul pasagerilor şi implementează şi plata prin PayPal. Pentru cine nu ştie, PayPal este cea mai mare companie de procesare a plăților online la nivel global, deținută de gigantul online eBay. Acum puteţi alege să plătiţi biletele de avion Blue Air prin PayPal, pentru orice rezervare efectuata în EUR, USD sau GBP. Pentru a putea beneficia de această facilitate, aveţi nevoie doar de un cont PayPal pentru a finaliza tranzacţia.

Opţiunea PayPal apare doar dacă setaţi să plătiţi în EUR, USD sau GBP!
modalitati-plata-bilete-avion-blue-air-1

Mai jos aveţi opţiunile de plată valabile dacă alegeţi să plătiţi în lei!

modalitati-plata-bilete-avion-blue-air
Modalitatile de plata la Blue Air! (click pe poza)

Din decembrie 2015, Blue Air a trecut la un sistem mai transparent cu privire la modalităţile de plată şi comisioane. Cu alte cuvinte, Blue Air a scos comisioanele bancare la cumpararea biletelor de avion. După cum puteţi observa, puteţi chiar beneficia de o reducere de 5 EURO/segment dacă alegeţi să plătiţi prin transfer bancar, depunere numerar la băncile agreate, plăţi prin terminale (ZebraPay, QIWI, Rompay).

Leave A Reply

Your email address will not be published.