PROMO ASUS ZenFone 5

[Oferta Blue Air] 20% reducere la toate biletele de avion

Daca e început de lună, înseamnă că avem 20% reducere la biletele de avion Blue Air!

0 686

Așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme, Blue Air are o promoție cu 20% discount la toate biletele de avion pentru început de lună. Oferta este valabilă doar astăzi, 3 aprilie 2017.

Astfel, puteți să profitați de această ofertă și să vă programați călătoriile până pe 28 octombrie 2017!

Castiga o excursie la Paris

Oferta este limitată și condiționată de numărul de locuri disponibile, iar prețul va oscila și în funcție de mulți alți factori.

20% reducere la toate biletele de avion

Ținând cont că Blue Air a anunțat rute noi pentru acest an (Oslo și Helsinki din vară), am căutat să vedem la ce prețuri mai sunt biletele de avion.

La Mare cu Avionul

Pentru București – Helsinki, tarifele pornesc de la 185.19 lei/segment în luna iunie. Puteți să vă programați un city break de weekend, vineri – duminică. Programul zborurilor este foarte bun. În ziua de vineri, zborul București – Helsinki este dimineață, cu aterizare la destinație în jurul orei 12:00. Zborul de retur, duminică, este seara 22:10 – 1:00+1. Astfel puteți să proftați de 2.5 zile în Helsinki.

Cazarea în Helsinki nu este foarte ieftină, dar puteți găsi oferte promoționale. Pentru weekend-ul 16-18 iunie, Booking arată un grad de ocupare de 87%. Trebuie să vă grăbiți dacă doriți prețuri avantajoase.

O altă destinație interesantă în portofoliul Blue Air este București – Oslo. Pentru această destinație, tarifele în iunie pornesc de la 113.19 lei/segment. Pentru zboruri dus-întors am obținut un tarif de 242 de lei/persoană. Simularea a fost făcută pentru 15-18 iunie 2017.

Cazarea în Oslo, pentru 3 nopți, pornește de la 265 EURO la hotel de 3 stele. Nu este o destinație ieftină!

În rest, tradiționalele oferte pentru zborurile interne cu tarife de la 71.99 lei/segment. Profitați de reducerea de 20% la biletele Blue Air. Locuri limitate!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »