blank

Rute noi Blue Air pentru 2017: De la București spre Oslo și Helsinki

1 2.186

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, a anunțat două noi rute din București: spre Helsinki și Oslo. Zborurile se vor opera începând cu 15 iunie 2017.

Rutele București – Oslo (din 15 iunie) și București – Helsinki (din 16 iunie) vor fi onorate cu câte 3 zboruri săptămânale.

De la București spre Oslo și Helsinki

Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air: „Dezvoltarea companiei Blue Air continua, astazi avem placerea sa anuntam sase noi rute ce vor fi operabile din luna iunie, dar si marirea frecventelor intre Bucuresti si Larnaca. Astfel, Blue Air ajunge la un total de 104 rute operate regulat in aceasta vara, la care se adauga si peste 700 de zboruri charter. Ne mentinem angajamentul de a oferi oportunitati de calatorie variate, la preturi convenabile pentru romani, mentinand standardele ridicate in ceea ce priveste confortul si siguranta zborului.”

Mă bucur să văd zboruri directe spre țările nordice. Pentru cei interesați de ruta București – Oslo, îi anunț că se va opera spre Aeroportul Gardermoen – Oslo (OSL). Acesta este principalul aeroport din Norvegia și al doilea ca mărime din zona nordică. Este hub principal pentru Scandinavian Airlines și bază pentru Norwegian Air Shuttle.

Totodată, Aeroportul Gardermoen – Oslo (OSL) este al 19-lea aeroport din Europa după numărul pasagerilor deserviți (peste 26 de milioane). Astfel, puteți să vă bucurați de o vacanță la Oslo sau puteți să vă continuați călătoria spre una dintre cele 28 de destinații interne și 115 destinații internaționale. De pe aeroportul din Oslo puteți zbura spre Los Angeles, New York, Orlando sau Las Vegas cu Norwegian. Dacă doriți destinații de vacanță, Thomas Cook Airlines Scandinavia vă poate transporta spre Varadero sau Cancun. Plus multe alte combinații de zboruri!

Și ruta București – Helsinki este foarte atrăgătoare. Din 16 iunie, Finlanda va fi mai accesibilă pentru români. Totodată, vă puteți continua călătoria de la Helsinki spre diferite destinații europene, asiatice sau nord-americane. Aeroportul Helsinki-Vantaa este hub pentru Finnair, Norwegian Air Shuttle și TUIfly Nordic.

Revenind la Helsinki, este o destinație bogată în muzee, teatre și diferite spectacole. Helsinki este și un important centru universitar. Plus peisaje care îți taie respirația.

Noi am trecut pe listă noile destinații! Voi?

Leave A Reply

Your email address will not be published.