[Oferta Alitalia] 20% reducere pe zborurile în Europa

Continunăm seria articolelor dedicate ofertelor la biletele de avion. Chiar dacă Alitalia nu mai operează zboruri din/spre România, transportatorul aerian a rămas în atenția noastră.

0 302
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

În perioada 2-5 septembrie 2017, puteți să profitați de noua ofertă Alitalia. Pe segmentul lung-curier, am remarcat promoțiile: de la 400 EURO pentru ruta Milano – Los Angeles, de la 405 EURO pentru Milano – New York, de la 372 EURO pentru Milano – Toronto.

Milano-Toronto-Alitalia

Oferte Alitalia pentru destinații globale

oferte-alitalia-milano

Căutați prețuri avantajoase și pe segmentul București – Milano, astfel putând călători spre destinațiile din America de Nord la prețuri cât mai avantajoase.

Oferte Alitalia pentru destinații globale

Pe zborurile europene, Alitalia are 20% reducere pentru toate zborurile. Trebuie doar să vă alegeți zborurile și să folosiți codul de discount EU20. Puteți călători în perioada 18 septembrie – 7 decembrie 2017.

oferta-europa-alitalia

Recomand oferta aceasta pentru cei ce locuiesc în Italia și vor să călătorească spre diferite destinații din Europa. Prețurile sunt bune! Noi am simulat pentru zborurile din Milano, dar oferte sunt și pentru zboruri din Roma.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.