Ochelarii de vedere – necesitate și accesoriu. Hai să descoperim lumea dintr-o altă perspectivă, mai clară!

0 466

De aproximativ 2 luni, sunt mândru posesor și purtător de ochelari de vedere. Nu am dioptrii mari, dar am ajuns să am nevoie de așa ceva. Și spun ”am ajuns” pentru că vederea s-a deteriorat în timp din cauza neglijenței mele. Din păcate, mulți dintre noi ajungem să tratăm în loc să prevenim.

Stau cu ochii în calculator de peste 20 de ani. Sunt un mare consumator de digital: telefon, tabletă, laptop, smart TV. Și asta pentru că jobul meu mă obligă să lucrez cu toate aceste gadgeturi. De când am împlinit 14 ani, am știut că visul meu e să lucrez cu PC-ul. Până atunci, visam ca orice copil de vârsta mea la a mă face pilot, doctor, inginer. Vise!

Și anii au trecut, ochii au început să obosească, vederea să scadă, dioptriile să crească. Prin 2007, când am făcut primul control mai amănunțit, am descoperit că am +0.25, o dioptrie mică, care nu necesita ochelari. Apoi am repetat controlul prin 2016 și am descoperit că dioptria a ajuns la +0.75, o miopie netratată. Dar am neglijat și nu mi-am luat ochelari. Poate și pentru că asociam ochelarii cu ceva negativ, inestetic.

Ochelarii de vedere – necesitate și accesoriu

Ochelarii de vedere - necesitate și accesoriu

Și lucrurile nu au rămas așa. În prezent, am ajuns la o dioptrie de +1.25 și am zis ”STOP JOC”. Nu mai vedeam bine la distanță, ochii îmi oboseau tot mai mult și randamentul activității mele era în scădere.

Mi-am luat inima în dinți, am solicitat recomandări de firme pentru ochelari și așa am ajuns la Laboratorul Express de Optică. Aici am conștientizat că amânarea mea avea legătura cu lipsa informațiilor și teama de a fi hidos cu ochelari. Ce vreți? Mintea mai joacă feste.

Am căutat o ramă drăguță, flexibilă, ușoară, care să-mi ofere un look aparte. O pereche de ochelari de vedere reprezintă o necesitate, dar în același timp este și un accesoriu foarte important.

Echipa din cadrul firmei Laboratorul Express de Optică m-a ajutat să trec peste hibele mele. Mi-a oferit toate informațiile necesare. Am avut parte de cele mai utile și practici recomandări în materie de lentile și ramă, așa cum am solicitat.

Opticianul, tehnicianul specializat în a proiecta, verifica și perfecționa ramele și lentilele ochelarilor, a realizat perechea de ochelari ideală pentru mine.

Ochelarii de vedere - necesitate și accesoriu

Iar astăzi, la aproximativ 2 luni de când port ochelari, încă mă minunez ce clar pot să văd. Și, inevitabil, încă mă întreb de ce am amânat atâția ani. Poate pentru că am avut nevoie de cineva de încredere! Sunt bucurăs să descopăr lumea cât mai clar. Pot să călătoresc și să mă bucur de tot ce mă înconjoară fără a mai fi nevoit să-mi forțez privirea.

Dacă știți că aveți probleme cu vederea, oricât de mică ar fi ea, nu mai ezitați. Mergeți să vă faceți ochelari. Unele deficiențe de vedere se pot corecta prin intermediul ochelarilor. Și, garantat, o să vă minunați când veți vedea lucrurile intr-o noua perspectiva.

Laboratorul Express de Optica – consultul la cabinet este gratuit

Laboratorul Express de Optica - consultul la cabinet este gratuit

Daca alegeți Laboratorul Express de Optica, trebuie să știți că în această perioada consultul la cabinet este gratuit și pachetele de ochelari pentru PC cu lentile Essilor sau de ochelari de soare cu dioptrii (următorii pe lista mea) beneficiază de prețuri excelente. Cabinetul este situat pe Str. Barbu Vacarescu nr.29, iar programările pot fi efectuate la numarul de telefon 0722 545 774.

Este important să aveți programare pentru a evita interacțiunea cu alți clienți. Laboratorul Express de Optica respectă toate normele de siguranță impuse de pandemie, lucru care mie mi-a conferit și mai multă încredere și care m-a facut să mă simt confortabil în timpul vizitei. Nu mă număr printre persoanele excesiv de precaute. Însă faptul ca un cabinet de optica medicală, în care se desfășoară consult de specialitate, arată ca o farmacie – impecabil, organizat, super curat și igienizat, mă convinge din start că mă aflu unde trebuie. Lucruri aparent mici, dar care fac diferența.

Leave A Reply

Your email address will not be published.