28 de milioane de dolari australieni, din greșeală în contul unui pasager Qatar Airways. Află povestea!

0 3.569

Începem cu o întrebare clasică, dar foarte importantă în contextul acestei povești. Voi ce ați face cu 17 milioane de EURO? Mai bine spus! Voi ce ați face dacă ați primi în cont suma de 17 milioane de EURO (28 de milioane de dolari australieni)?

28 de milioane de dolari australieni, din greșeală, in contul unui pasager Qatar Airways

 Jessica Tam, unul dintre pasagerii Qatar Airways afectați de pandemia de COVID-19, dar în același timp o femeie foarte norocoasă. A avut un zbor la business class pe Jakarta – Londra, care a fost anulat din cauza pandemiei, iar rambursarea de la Qatar Airways trebuia să fie în coantum de 2800 de dolari australieni (AUD).

Doar că s-a trezit în cont cu 28 de milioane de dolari australieni, adică puțin peste 17 milioane de EURO. Jessica a publicat un extract de cont ca să-și dovedească povestea. Și a început investigația.

rambursare eronata qatar airways

Jessica Tam a plătit biletul în rupii indoneziene. Și în loc să primescă 28 179 000 rupii indoneziene, a primit 28 179 000 dolari australieni. Bucuria Jessicai a durat 24 de ore. În urma investigațiilor, eroarea a fost remediată imediat și suma din cont a fost corectată. Și, pe lângă cele 28 de milioane de dolari australieni retrași din contul Jessicai, banca a mai retras și comisionul cursului valutar.

În timp ce unii așteaptă cu săptămânile rambursarea sumelor achitate pe biletele de avion neonorate, alții trăiesc momente unice și emoționante.

Leave A Reply

Your email address will not be published.