O femeie s-a trezit singură într-un avion Air Canada

0 592

Știrea aceasta nu este o glumă și nici subiect de Times New Roman. O femeie s-a trezit singură într-un avion Air Canada. S-a trezit la propriu, după un somn confortabil la bordul unui avion Air Canada.Tiffany Adams a povestit pățania prin care a trecut pe 9 iunie. A zburat din Quebec la Toronto. În timpul zborului, femeia a adormit. Șocul a fost mare când s-a trezit din somn, la sol, în avionul Air Canada, după câteva ore de la aterizare. Aeronava era parcată, cu luminile stinse.

Femeie singură în avion Air Canada

În miezul nopții, femeia a trăit o experiență ”terifiantă”, după cum a declarat chiar ea. Doamna Adams a fost salvată de un angajat al aeroportului din Toronto, care a fost șocat de cele văzute. Air Canada a confirmat incidentul și a fost demarată o anchetă.

Tiffany Adams a menționat că Air Canada și-a cerut scuze pentru incident. A primit o limuzină și un hotel, însă doamna a dorit să ajungă cât mai repede acasa.

Povestea e greu de crezut. Un incident de genul acesta se poate întâmpla doar dacă personalul navigant și personalul de la sol nu-și fac treaba bine. E imposibil să nu vezi un om dormind, chiar și dacă treci în grabă prin avion. Dar cum incidentul a fost confirmat, așteptăm rezultatele anchetei :).

Leave A Reply

Your email address will not be published.