blankblank

Noutăţi TAROM în sezonul de vară 2014

1 644

TAROM a început sezonul de vară 2014, oferind clienţilor săi mai multe zboruri regulate precum şi zboruri charter către cele mai frumoase destinaţii de vacanţă.

Compania TAROM deschide sezonul estival cu noile rute Bucureşti-Moscova şi Iaşi-Tel Aviv, iar în iunie va inaugura alte 2 zboruri: Bucureşti-Stockholm şi Iaşi- Milano.

Pe lângă cele 4 noi rute, TAROM a mărit numărul de zboruri pe săptămână pentru următoarele destinaţii: Geneva (3 zboruri/săptămână), Dublin (6 zboruri/săptămână), Praga ( 6 zboruri/săptămână), Amsterdam (14 zboruri/ pe săptămână), Chişinău ( 17 zboruri/săptămână), Beirut (3 zboruri/săptămână) şi Amman (3 zboruri/săptămână). Biletele pentru zborurile din sezonul de vara 2014 sunt deja puse în vânzare.

Pasagerii TAROM beneficiază de bilete în preţul cărora sunt incluse serviciile de catering, transportul a unui bagaj de cală de 23 kg, pentru clasa Economy şi 2 bagaje cu greutate maximă de 23 kg fiecare, pentru clasa Business, la care se adaugă un bagaj de mână cu greutate maximă de 10 kg. De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.

“Vara 2014 se dovedeşte a fi foarte atractivă pentru cei care doresc să zboare cu TAROM.
Atât cursele regulate cât şi cursele charter stau la dispoziţia clienţilor noştri pentru ca aceştia să petreacă vacanţe de neuitat. Serviciile oferite de TAROM sunt complete pentru ca pasagerii noştri să călătorească sigur şi confortabil” a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Tot în această vară, compania naţională a încheiat parteneriate pentru efectuarea de curse charter cu plecare din Bucureşti către: Antalya si Bodrum, Heraklion, Chania, Rodos, Zakintos, Kos, Mikonos, Santorini, Skiathos, Aktio (Lefkada), Palma de Mallorca, Tenerife Sud şi din Cluj către: Skiathos şi Chania şi din Iaşi: Rhodos si Antalya.
O noutate în plus este şi operarea zborurilor charter cu plecare din Iaşi: Rhodos si Antalya.

Zborurile sunt operate cu aeronave din flota proprie, B737/800, B737/300, A318 si A310. Principalii partenerii sunt din piaţa românească: Prompt Service (Cocktail Holidays), Paralela 45, Prestige Tours, Tez Tour, Aerotravel, Rezeda World Travel, Nova Travel, Fibula Air Travel.

1 comentariu
  1. Maestrul RA says

    Bravo Tarom ! In ultima vreme , destule vesti bune !

Leave A Reply

Your email address will not be published.