Iaşi – Milano (Bergamo) cu TAROM, din 4 iunie 2014

0 452

După Viena, Roma, Torino, Bologna, Londra și Tel Aviv, ieșenii vor avea o nouă legătură aeriană externă directă. Aeroportul Orio al Serio (Bergamo), care va face legătura cu aerogara ieșeană, este situat la 45 kilometri de Milano, un centru economic important al lumii și sediul Bursei italiene.„Ieșenii, dar și ceilalți locuitori ai Moldovei, au astăzi un nou motiv de bucurie. Din 4 iunie va deveni operațională o nouă cursă directă, spre Milano – Bergamo. Această nouă rută va fi operată de către compania TAROM, principalul nostru partener pe Aeroportul Iași. Va avea două frecvențe pe săptămână, miercurea și vinerea, iar tarifele care se anunță la acest moment sunt mult mai competitive decât ceea ce se practică pe alte aeroporturi din zona Moldovei. Bergamo – Milano este o regiune în care există o importantă comunitate de români, iar deschiderea acestei noi rute mijlocește deplasarea concetățenilor noștri. Ea trebuie privită și ca o destinație de business și turism, întrucât Milano este o capitală financiară a Europei”, a declarat dl. Marius BODEA, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Iași.

Domnia sa a adăugat că în cursul acestui an compania TAROM intenționează să deschidă o nouă cursă directă de pe Aeroportul Iași.

„Este vorba despre o cursă directă către Veneția, posibilă a fi operațională din programul de iarnă sau, daca lucrurile se vor îndrepta într-o direcție bună, chiar din această vară. În acest fel se împlinește strategia de a acoperi toată jumătatea de nord a Italiei, zonă în care sunt foarte mulți români. În acest moment în zona noastră destinația Veneția se operează doar de pe Aeroportul din Chișinău, iar mulți dintre concetățenii noștri spre deplasează în Republica Moldova pentru a ajunge la această destinație, a afirmat dl. Marius BODEA.”

Cursa Iași – Bergamo va avea programul:
miercurea şi vinerea (în fiecare miercuri şi în fiecare vineri)

Iaşi 06.20 – 07.55 Bergamo
Bergamo 08.45 – 12.10 Iaşi

Pentru o călătorie în perioada 4 – 11 iunie, preţul biletului este de 120 de euro/persoană. Zborurile vor fi operate cu aeronava Boeing 737-300.

TAROM se bucură de lipsa competitorilor low-cost la Iaşi şi profită pentru a-şi consolida poziţia pe piaţa din zona Moldovei. Mă aştept la noi noi destinaţii operate de TAROM cu plecare din Iaşi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.