blank

Norwegian Air Argentina va debuta pe 16 octombrie

Norwegian Air Argentina, subsidiară Norwegian, va debuta pe 16 octombrie. Pentru început, va opera zboruri interne în Argentina.

0 596

Norwegian Air Argentina, noua companie low-cost înregistrată în Argentina, va debuta pe 16 octombrie 2018. Face parte din grupul Norwegian și va opera, pentru început, zboruri interne.

Va avea baza la Buenos Aires și va zbura spre Cordoba și Mendoza. Biletele de avion vor fi puse în vânzare începând cu 4 septembrie 2018. Norwegian Air Argentina va opera zborurile cu avion de tipul Boeing 737-800, care a fost înmatriculat (LV-HQH).

Norwegian Air Argentina, primele zboruri pe 16 octombrie

Norwegian Air Argentina a fost autorizată de guvernul argentinian la începutul anului 2017. Autoritățile din Argentina au aprobat 153 de rute din cele 157 solicitate. 73 de rute vor fi interne și 80 de rute vor fi internaționale, cu zboruri spre America de Sud, America de Nord, Oceania și Europa.

Oficialii Norwegian au planuri mari cu subsidiara argentiniană. Vor dezvolta 3 baze în argentina și vor aloca 70 de avioane pentru zboruri scurte, medii și lungi.

Argentina este o piață cu potențial maxim pentru transportatorii low-cost. Recent, guvernul argentinian a aprobat și lansarea operatorului FlyBondi. Va fi interesant de urmărit cum vor evolua lucrurile în Argentina.

Leave A Reply

Your email address will not be published.