blank

Norwegian a intrat în posesia primului Boeing 787 Dreamliner (video)

0 606

Pe 28 iunie 2013, Boeing a livrat primul 787 Dreamliner către ILFC, prima companie de leasing aviatic care primeşte acest tip de aeronavă. International Lease Finance Corporation (ILFC) va transfera aeronava în flota Norwegian, avionul fiind deja pictat în culorile operatorului aerian low-cost.

Norwegian Air takeoff - June 13, 2013

Odată cu primirea aeronavei 787, ILFC demonstrează că merită poziţia de lider în rândul companiilor de leasing aviatic, iar Norwegian va putea deschide rute pe distante lungi. Această livrarea consolidează parteneriatul dintre Boeing şi ILFC, o relaţie ce durează de aproximativ 40 de ani, timp în care producătorul american de avioane a livrat 700 de unităţi către operatorul de leasing.

În prezent, Norwegian mai are de primit încă 7 aeronave 787 Dreamliner, 3 din comenzi directe şi 4 prin contract de leasing de la ILFC. Avioanele vor fi folosite pe rutele lungi ce vor lega oraşele Oslo şi Stockholm de New York şi Bangkok. Din noiembrie, avioanele 787 Norwegian vor zbura şi spre Fort Lauderdale, cu plecare din Oslo, Stockholm şi Copenhaga.

Leave A Reply

Your email address will not be published.