Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Craiova – Londra Luton cu Wizz Air din 29 octombrie 2013

1 276

Wizz Air a anunţat astăzi ruta Craiova – Londra Luton, cu începere din 29 octombrie 2013. Noua rută din Craiova va fi operată de 3 ori pe săptămână – marţea, joia şi sâmbăta, iar biletele sunt disponibile la preţuri pornind de la 129 lei (un singur zbor şi cu toate taxele incluse) şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

Spre

Data

Zile

Plecare

Tarife pornind de la*

Londra Luton

29 Oct

marţea, joia şi sâmbăta

Ora 19.45

129 lei

* un singur zbor cu toate taxele incluse

Daniel de Carvalho, Corporate Communication Manager la Wizz Air a declarat:

“Acum mai puţin de două luni, Wizz Air a inaugurat primul zbor din Craiova, iar astăzi suntem foarte fericiţi să anunţăm a doua rută. Wizz Air investeşte şi dezvoltă activ industria aeriană şi cea turistică din România. Conexiunea cu una dintre cele mai populare destinaţii turistice şi de afaceri marchează un alt pas important pentru Wizz Air, dar şi pentru întreaga regiune a Olteniei. Zborurile către Londra Luton au fost aşteptate de multă vreme, iar tarifele accesibile Wizz Air pentru această rută vor înregistra o cerere foarte mare, drept pentru care vom opera ruta prin 3 frecvenţe săptămânale. Biletele au fost deja puse la vânzare pe wizzair.com  cu tarife pornind de la 129 RON*. Prezenţa noastră în Craiova demonstrează încă o dată angajamentul Wizz Air atât pentru regiunea Olteniei cât şi pentru România şi sperăm să ne putem dezvolta în continuare pe piaţă.”

1 comentariu
  1. NELU A. says

    OLTENIA ASTEPTA DE MULT O ASTFEL DE OPORTUNITATE. FELICITARI Wizz Air! MULT SUCCES!

Leave A Reply

Your email address will not be published.