Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Norwegian a comandat 100 de aeronave Airbus A320Neo

0 373

Norwegian, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa, a confirma că a comandat 100 de aeronave Airbus A320Neo. Astfel, devine operatorul care a comandat cele mai multe Neo şi respectă un acord încheiat în ianuarie.

Norwegian (numele complet Norwegian Air Shuttle AS) operează curse în Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu şi se dezvoltă rapid spre alte destinaţii. Noile aeronave Airbus A320Neo vor intra în flotă din 2015 şi vor fi configurate într-o singură clasă cu 180 de locuri.

Aeronavele Airbus A320Neo vor veni echipate cu cele mai moderne motoare şi cu aripile Sharklets. Ele vor fi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, al zgomotului produs şi al emisiilor de CO2.

Airbus a înregistrat comenzi de aproximativ 8400 aeronave din seria A320 şi a livrat 5100 spre 350 de operatori aerieni. Noile modele Neo vor oferi şi autonomie mai mare cu aproximativ 1000 de Km la o sarcină de transport mai mare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.