Noi destinatii Lufthansa in Europa, incepand cu sezonul de vara 2019

Nici nu a început bine sezonul de iarnă 2018-2019, că Lufthansa se pregătește deja de sezonul estival 2019. A anunțat noi rute cu plecare din Munchen și Frankfurt.

0 456

Tot mai multe companii aeriene și-au prezentat planurile pentru sezonul estival 2019. Printre acestea și Lufthansa, care a anunțat noi destinații în Europa.Mai exact, vor fi 7 destinații noi, majoritatea fiind ideale pentru vacanțele de vară. Zborurile Lufthansa vor lega Munchen și Frankfurt de destinații din Croația, Franța și Muntenegru.

Zborurile Lufthansa din Munchen

Începând cu 12 aprilie, Lufthansa va zbura din Munchen spre Alicante. Ruta va fi onorată de 3 ori pe săptămână cu aeronave de tipul Airbus A320. Noile zboruri spre Costa Blanca vin să completeze orarul zborurilor cu plecare din Frankfurt.

Din 25 mai, Lufthansa va opera ruta Munchen – Biarritz, pe costa de sud-vest a Franței. Va fi operat un zbor săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă, cu aeronavă de tipul Bombardier CRJ900. Această destinație de vacanță este recunoscută în rândul practicanților de surfing.

Din 26 mai, Lufthansa va opera ruta Munchen – Rimini, pe coasta italină a Adriaticii. Zborul va fi operat în fiecare duminică cu aeronave de tipul Bombardier CRJ900. Rimini este recunpscută pentru plajele late la Adriatica.

Și nordul Croației va fi conectat de Munchen printr-un zbor direct. Începând cu 25 mai, Lufthansa va zbura în fiecare sâmbătă spre Rijeka, Croația. Aeronava folosită va fi de tipul Bombardier CRH900.

Zborurile Lufthansa din Frankfurt

Rutele noi din Frankfurt vor fi spre Heraklion, Grecia (din 13 aprilie) și Bodrum, Turcia (din 14 aprilie). Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A319, în ziua de sâmbătă spre Heraklion și duminică spre Bodrum.

Tot în sezonul estival 2019, Lufthansa va opera zboruri din Frankfurt și Munchen spre Tivat, Muntenegru. Începând cu 13 aprilie, Lufthansa va opera cu A319 în fiecare zi de sâmbătă (din Munchen) și duminică (din Frankfurt).

Leave A Reply

Your email address will not be published.