Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Niki va zbura sub livery airberlin

0 387

Situaţia economică, noua strategie de viitor, dar şi planul de repoziţionare a grupului airberlin au determinat operatorul aerian Niki să adopte design-ul cromatic de la compania mamă.

Ieri, 21 noiembrie 2012, prima aeronavă în noua schemă cromatică Niki-airberlin, o aeronavă Airbus A320, a zburat pe ruta Viena – Istanbul. Aeronava a primit noul livery airberlin în urma unei revizii tehnice periodice. Întreaga flotă NIKI, care aparține grupului airberlin, va primi treptat noua schemă de culori cu elemente airberlin.

Zilele trecute v-am prezentat noua strategie a grupului airberlin/niki pentru 2013, iar asta include şi schimbări în rândul flotelor. Niki va continua să crească pe viitor, iar flota companiei va fi formată integral din aeronave Airbus A320, ceea ce va duce la o creştere a numărului de locuri pe rutele operate. Niki va continua să opereze zboruri din hub-ul de la Viena, în special spre destinaţii turistice din Grecia, Turcia, Egipt etc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.