New York – Roma cu American Airlines, din 9 mai 2021

0 130

Zborul de la Roma Fiumicino (FCO) la New York (JFK) va face parte dintr-un proiect pe care American Airlines îl va începe pentru a încerca relansare a rețelei globale. Transportatorul se confruntă cu o puternică cerere de călătorie și, prin urmare, de-a lungul sezonului estival, compania americană va opera zboruri de la Roma Fiumicino (FCO) la New York John F. Kennedy (JFK).

Pe 9 mai 2021, la ora 07.15, primul zbor de la New York John F. Kennedy (JFK) a aterizat pe aeroportul Roma Fiumicino (FCO), la mai bine de un an după suspendarea zborurilor dintre cele două țări. Ulterior, aeronava a decolat de la Roma, la ora 09.40, ora locală, cu destinația New York.

New York – Roma cu American Airlines.

AA235 Roma 09:40 – 13:05 New York – marți și vineri
AA236 New York 16:55 – 07:15 +1 Roma – joi și sămbătă

Cursele vor fi operate cu avioane de tip Boeing 777-300. De asemenea, pasagerii care vor călătorii pe zborul dintre Roma și New York vor fi testați Covid, astfel încât la aterizarea în Italia aceștia nu vor trebui să se auto-izoleze.

De la Roma Fiumicino (FCO), compania aeriană americană mai zboară și spre Dallas Fort Worth (DFW), oferind pasagerilor posibilitatea de a călătorii la una dintre cele trei clase oferite de American Airlines: Flagship Business, Premium Economy și Main Cabin. Acest zbor nu este inclus în programul pilot lanzat de compania aeriană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.