blank

flydubai intenționează să crească rețeaua operațională la peste 80 de destinații.

0 424

flydubai, compania aeriană cu sediul în Dubai, a anunțat lansarea unor rute suplimentare care vor aduce rețeaua operațională la peste 80 de destinații deservite. Transportatorul va extinde rețeaua din Rusia, odată cu introducerea noilor servicii pe Aeroportul Internațional Moscova Zhukovski (ZIA) din 12 mai, la Aeroportul Internațional Novosibirsk Tolmachevo (OVB) din 28 mai și la Aeroportul Internațional Perm (PEE) din 02 iunie, în timp ce va relua operațiunile spre alte patru destinații în luna mai.

De asemenea, transportatorul a anunțat reluarea zborurilor spre Aeroportul Internațional Bandar Abbas (BND) din 12 mai și Aeroportul Internațional Mashhad (MHD) din 13 mai, extinzându-și și operațiunile din Iran. Astefl, compania aeriană va deservi cinci orașe principale, inclusiv Larr (LRR), Shiraz (SYZ) și Teheran (IKA).

flydubai intenționează să crească rețeaua operațională la peste 80 de destinații.

flydubai a anunțat recent că va opera zboruri sezoniere către Bodrum (BJV) și Trabzon (TZX) în Turcia, precum și Batumi (BUS) în Georgia. Transportatorul este pregătit să reia operațiunile sezoniere spre Aeroportul Internațional Tivat (TIV) din Muntenegru, începând cu 25 iunie, oferind pasagerilor mai multe opțiuni de a călători spre destinații populare în această vară.

experiența flydubai a pasagerilor a fost reproiectată pentru a permite călătoria într-un mediu sigur, care să minimizeze contactul echipajului și a pasagerilor și să ofereacestora încredere să călătorească în această perioadă dificilă. Compania aeriană a introdus recent o asigurare de călătorie multi-risc extinsă, care include acoperire COVID-19 pentru a oferi pasagerilor siguranță atunci când călătoresc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.