NetJets dorește 250 de avioane Embraer Praetor 500

0 38

Pentru a continua să ofere acces global de încredere și servicii excepționale actualilor proprietari NetJets și oaspeților acestora, compania a semnat un nou acord cu Embraer pentru 250 de avioane Praetor 500, care include un acord cuprinzător de servicii și asistență. 

Acordul este evaluat la peste 5 miliarde USD, livrările fiind așteptate să înceapă în 2025 și va fi pentru prima dată când NetJets oferă clienților un avion Praetor 500 de mărime medie. De peste un deceniu, NetJets a operat seria Embraer Phenom 300 – una dintre cele mai solicitate avioane NetJets. 

Parteneriatul dintre Embraer și NetJets a început în 2010, când NetJets a semnat pentru prima dată un contract de cumpărare pentru 50 de avioane Phenom 300, cu până la 75 de opțiuni suplimentare. În 2021, după ce Embraer a livrat cu succes peste 100 de avioane, companiile au semnat un acord de continuitate pentru încă 100 de avioane Phenom 300/E, comandă evaluată la peste 1,2 miliarde de dolari.

Prin acest nou acord, NetJets își consolidează angajamentul față de clienți, deoarece compania realizează în medie peste 1.200 de zboruri zilnice la nivel mondial, dar și încrederea în portofoliul Embraer.

Praetor 500 este cel mai perturbator și cel mai avansat avion de afaceri de dimensiuni medii din lume, oferind o autonomie impresionantă de cea mai bună clasă. În ceea ce privește tehnologia, este singura aeronavă din categoria sa cu comenzi de zbor complete.

Nu numai că Praetor 500 oferă performanțe excepționale, dar oferă și una dintre cele mai confortabile experiențe în cabină. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.