blank

De ce este Egiptul destinatia de vacanta perfecta pentru familii?

0 116

Cu o istorie fascinanta care se intinde pe mii de ani, Egiptul este plin de situri istorice impresionante, cum ar fi piramidele din Giza, care pot fi extrem de educative si interesante pentru copii.

Egiptul este o destinatie turistica perfecta pentru familii datorita combinatiei sale unice de istorie, cultura si natura. Cu o istorie fascinanta care se intinde pe mii de ani, Egiptul este plin de situri istorice impresionante, cum ar fi piramidele din Giza, care pot fi extrem de educative si interesante pentru copii.  

In plus, Egiptul ofera o multime de oportunitati pentru a explora natura, de la plajele de nisip si recifele de corali din Marea Rosie, pana la Parcurile Nationale si zonele protejate unde copiii pot invata despre conservarea mediului inconjurator.  

Egiptul este, de asemenea, o destinatie turistica cu oferte de vacante foarte accesibile pentru familiile cu copii, dar si cu o gama larga de optiuni de cazare si restaurante potrivite pentru toate bugetele si preferintele. In plus, majoritatea atractiilor turistice sunt usor accesibile si ofera facilitati pentru familii, cum ar fi tururi ghidate, activitati pentru copii si optiuni de transport confortabile.  

Top 3 resorturi din Egipt perfecte pentru familii  

In general, Egiptul ofera o multime de optiuni pentru familii care cauta un resort de vacanta perfect, cu o varietate de optiuni de cazare si restaurante, precum si activitati distractive si educative pentru toata familia.  

Sharm El Sheikh  

Situat pe malul Marii Rosii, Sharm El Sheikh este unul dintre cele mai populare resorturi de vacanta din Egipt si este o destinatie perfecta pentru familiile cu copii. Cu o varietate de plaje de nisip, recife de corali, sporturi acvatice si activitati distractive, Sharm El Sheikh ofera o multime de optiuni pentru a crea amintiri de neuitat in vacanta dumneavoastra.  

Una dintre cele mai mari atractii ale Sharm El Sheikh este reciful de corali, care ofera o experienta de snorkeling si scufundari uimitoare. Copiii se vor bucura sa exploreze viata marina si sa vada reciful de corali, care este cunoscut pentru diversitatea sa de specii de pesti colorati si alte creaturi marine fascinante.  

Pentru familiile care doresc sa se bucure de plaja, Sharm El Sheikh ofera o varietate de plaje de nisip cu ape cristaline si ofera o multitudine de sporturi acvatice, cum ar fi jet-ski, parasailing, kitesurfing si windsurfing. De asemenea, exista si parcuri acvatice, cum ar fi Aqua Blue Water Park, care ofera tobogane si piscine pentru copii si adulti.  

Sharm El Sheikh ofera, de asemenea, o multime de optiuni pentru familii care doresc sa exploreze istoria si cultura Egiptului. Atractiile turistice populare includ Muzeul de Istorie Naturala din Sharm El Sheikh si Manastirea Sfanta Ecaterina, situata in muntii Sinai, care este una dintre cele mai vechi manastiri crestine din lume.  

O alta atractie turistica populara din Sharm El Sheikh este cartierul Naama Bay, care este cunoscut pentru restaurantele sale delicioase si pentru viata de noapte animata. Aici, familiile se pot bucura de o varietate de optiuni culinare si pot experimenta cultura locala.  

Hurghada  

Hurghada este o si ea o destinatie ideala pentru familiile cu copii. Cu o multime de optiuni pentru cazare, restaurante si activitati, Hurghada este o destinatie completa pentru a crea amintiri de neuitat in vacanta dumneavoastra.  

Una dintre cele mai mari atractii din Hurghada sunt plajele sale de nisip fin, cu ape cristaline, care ofera o multime de optiuni pentru plaja si sporturi acvatice. Copiii se pot bucura de o multime de activitati distractive, cum ar fi snorkeling, scufundari, jet-ski, windsurfing si kitesurfing, precum si parcuri acvatice, cum ar fi Makadi Water World si Sindbad Aqua Park.  

Hurghada ofera, de asemenea, o varietate de atractii turistice pentru familiile care doresc sa exploreze cultura si istoria Egiptului. Un exemplu este Hurghada Grand Aquarium, care ofera o multime de specii marine fascinante si o experienta interactiva pentru copii si adulti. De asemenea, Hurghada are o multime de optiuni pentru excursii in desert, precum si vizite la situri istorice importante, cum ar fi Templele lui Karnak si Valea Regilor.  

In plus, Hurghada are o varietate de optiuni de cazare si restaurante pentru toate bugetele si preferintele. Multe dintre hoteluri ofera activitati distractive pentru copii, cum ar fi cluburi pentru copii si programe de animatie pentru intreaga familie.  

Hurghada este, de asemenea, usor accesibila pentru familiile cu copii, cu aeroporturi internationale care ofera zboruri directe din intreaga lume. De asemenea, orasul ofera optiuni de transport convenabile si accesibile, cum ar fi taxiuri si autobuze.  

Marsa Alam  

Cu o varietate de optiuni de cazare si restaurante, plaje de nisip, recife de corali si atractii turistice, Marsa Alam ofera o multime de oportunitati pentru a crea amintiri de neuitat in vacanta dumneavoastra.  

Una dintre cele mai mari atractii ale Marsa Alam este reciful de corali, care ofera o experienta de snorkeling si scufundari uimitoare. Copiii se vor bucura sa exploreze viata marina si sa vada reciful de corali, care este cunoscut pentru diversitatea sa de specii de pesti colorati si alte creaturi marine fascinante.  

Pentru familiile care doresc sa se bucure de plaja, Marsa Alam ofera o varietate de plaje de nisip cu ape cristaline si ofera o multime de sporturi acvatice, cum ar fi jet-ski, windsurfing si kite-surfing. De asemenea, exista si parcuri acvatice, cum ar fi Jungle Aqua Park si Makadi Water World, care ofera tobogane si piscine pentru copii si adulti.  

Marsa Alam ofera, de asemenea, o multime de optiuni pentru familiile care doresc sa exploreze istoria si cultura Egiptului. Atractiile turistice populare includ Manastirea Sfanta Ecaterina, situata in muntii Sinai, care este una dintre cele mai vechi manastiri crestine din lume si care ofera o experienta unica pentru copii si adulti. De asemenea, Marsa Alam ofera excursii la situri istorice, cum ar fi Tempul lui Horus din Edfu si Tempul lui Ramses al II-lea din Abu Simbel.  

O alta atractie turistica populara din Marsa Alam este Parcul National Ras Mohammed, care ofera o varietate de plante si animale salbatice, inclusiv rechini, delfini si broaste testoase. Acest parc national este perfect pentru familiile care doresc sa experimenteze natura si sa invete mai multe despre fauna si flora locului.  

Egiptul este o destinatie turistica ideala pentru familiile cu copii, oferind o multime de optiuni pentru a crea amintiri de neuitat in vacanta. Cu plaje de nisip fin, ape cristaline, recife de corali, atractii turistice istorice si culturale si o varietate de optiuni de cazare si restaurante pentru toate bugetele si preferintele, Egiptul ofera o varietate de optiuni pentru a raspunde nevoilor si intereselor fiecarei familii.  

De asemenea, Egiptul este usor accesibil pentru familiile cu copii, cu aeroporturi internationale care ofera zboruri directe din intreaga lume si optiuni de transport convenabile si accesibile in intreaga tara.  

Fie ca doriti sa explorati istoria si cultura Egiptului, sa va bucurati de activitati distractive in apa sau sa va relaxati pe plaja, Egiptul este o destinatie completa pentru a crea amintiri de neuitat in vacanta ta cu copiii. Planifica o vacanta last minute in Egipt si bucurati-va de o experienta captivanta si unica cu intreaga familie! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.