MyPal.travel Black Friday 2019: vacante cu reduceri între 15% și 45%

0 554

MyPal.travel, primul planificator de vacanțe din România cu peste 1,8 milioane de hoteluri, zboruri și experiențe integrate, lansează promoția de Black Friday. Aceasta este valabilă în perioada 15-24 noiembrie și cuprinde reduceri între 15% și 45% la pachetele de cazare.

MyPal.travel este o platformă de booking lansată la finalul anului 2018, în urma unor investiții de aproximativ un milion de euro. Este realizată de antreprenorii Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, care sunt totodată și fondatorii ViziteazaDelta.ro.

”Campania de reduceri de Black Friday a MyPal.travel se va desfășura în perioada 15-24 noiembrie, iar vacanțele achiziționate în acest interval se pot planifica oricând din momentul rezervării. Este important să spunem că pot beneficia de reducerile de până la 45% inclusiv cei care nu și-au rezervat încă vacanța de sărbători”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, fondator al MyPal.travel.

MyPal.travel Black Friday 2019

Un Revelion în Sicilia, care include un sejur de 5 nopți, va costa de Black Friday aproximativ 300 euro/persoană la un hotel de 3 stele. Pentru cei doresc o vacanță de Revelion în Turcia, la Kusadasi, un pachet de 5 nopți va putea fi cumpărat cu aproximativ 250 euro/persoană la un hotel de 5 stele, în regim All Inclusive.

Un pachet de Revelion în Tenerife, care cuprinde un sejur de 7 nopți + avion + transfer de la aeroport la hotel va costa aproximativ 750 euro/persoană la un hotel de 3 stele, respectiv 850 de euro/persoană la un hotel de 4 stele.

Pentru cei ce-și doresc un city break la Roma, în perioada 14-16 februarie, îl vor putea cumpăra de Black Friday cu aproiximativ 150 euro/persoană. Tariful cuprinde cazare 2 nopți + avion cu taxe de aeroport incluse.

blank

Platforma inteligentă de rezervări MyPal.travel

”Celor care încă nu se pot decide unde vor să își facă anul viitor vacanța, dar vor să profite de Black Friday, MyPal.travel le pune la dispoziție Voucherul de Vacanță 2020. Acest voucher este plătibil în rate și le oferă doritorilor un discount de 20%  la orice produs turistic rezervat prin platforma MyPal.travel, exceptând biletele de avion”, a explicat Dragoș Cătălinoiu Gociman. MyPal.travel va avea în oferta 2020 vouchere pentru 2020 de vacanțe în valoare de minimum 500 de euro.

”Ca tendință, turiștii români încep să renunțe la pachetele charter și își construiesc propriile pachete turistice. De exemplu, pentru Tenerife, am avut în ultima vreme mai mulți turiști care au preferat să-și facă un pachet cu 3 zile în Barcelona, 2 zile în Madrid și doar 5 nopți în Tenerife”, a mai spus fondatorul MyPal.travel.

Platforma inteligentă de rezervări MyPal.travel se adresează acelor consumatori de servicii turistice personalizate. Se adresează celor ce-și doresc să își personalizeze vacanțele după propriile preferințe. Care vor să își optimizeze timpul alocat căutării unui sejur, având toate produsele turistice într-un singur loc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.