Black Friday 2019 Turism și oferte TTR 2019: reduceri semnificative la vacanțe în Bulgaria, Grecia, Turcia, România

0 900

În România, ora exactă în Black Friday o dă eMAG. Pe 15 noiembrie 2019, toate industriile se aliniază la Black Friday eMAG. Inclusiv marii jucători din industria turismului se folosesc de brandul Black Friday pentru a-și promova ofertele. Anul acesta, Black Friday 2019 Turism se suprapune cu perioada Târgului de Turism al României, ediția de toamnă 14-17 noiembrie 2019.

Am selectat pentru voi ofertele atractive promovate de câțiva turoperatori importanți din turismul românesc. Veți regăsi tarife foarte bune pentru vacanțe în Bulgaria, Grecia, Turcia și chiar România. Dar și oferte atractive pentru circuite în toată lumea.

Oferte de Black Friday 2019 Turism

Oferte TTR 2019 pentru Bulgaria de la Paradise Travel Agency

  • Paradise Travel Agency, un mare turoperator specializat în vacanțe în Bulgaria, are zeci de oferte la numeroase hoteluri din țara vecină aflată la sud de Dunăre. Oferta PTA este promovată în perioada Târgului de Turism. Am văzut reduceri de până la 30% pentru vacanțele de vară 2020 pe litoralul bulgăresc. Dar sunt oferte foarte bune și pentru pachetele de iarnă. Puteți opta pentru vacanțe la Ski Bulgaria, în tradiționalele stațiuni Bansko, Pamporovo sau Borovets. Oferta este disponibilă în perioada 14-17 noiembrie 2019, dar sunt hoteluri și cu perioade de vânzare până la 21-22 noiembrie. Personal, am rămas suprins de numărul mare de hoteluri de 4* și 5* din Bulgaria. Și multe dintre ele chiar arată foarte bine. Aveți de unde să alegeți!

Oferte TTR 2019 pentru Grecia de la Europa Travel

  • Europa Travel, un mare turoperator specializat în pachete turistice în Grecia, a lansat o ofertă cu 50% reducere pentru vacanțele în țara zeilor. Reducerea este valabilă pentru pachetele turistice în Grecia cu autocarul. Veți găsi oferte bune și la sejururi în Turcia sau Spania, dar și la circuite prin Europa. Căutați oferta potrivită!

Oferte Black Friday 2019 pentru România de la Paradis Vacanțe de Vis

  • Paradis Vacanțe de Vis, un mare turoperator specializat în pachete turistice pe litoralul românesc, a lansat oferta de Black Friday 2019. În perioada 15-17 noiembrie 2019, puteți profita de reduceri importante la numeroase oferte pentru vacanțe în România. Am văzut câteva prețuri foarte bune pentru hoteluri din Mamaia, Eforie Nord / Eforie Sud, Costinești. Aveți de unde alege.

Oferte Black Friday 2019 pentru vacanțe în întreaga lume de la MyPal.travel

  • MyPal.travel, primul planificator de vacanțe din România cu peste 1,8 milioane de hoteluri, zboruri și experiențe integrate, lansează promoția de Black Friday. Aceasta este valabilă în perioada 15-24 noiembrie și cuprinde reduceri între 15% și 45% la pachetele de cazare. Am aruncat o privire pe ofertele de la MyPal.travel. Aveți prețuri bune la city break-uri, la vacanțe de revelion. Ideea e că trebuie să vă creionați vacanța singuri, așa cum vă place.

Oferte Black Friday 2019 pentru pachete turistice în Turcia, Spania sau Turnisia de la Paralela45

  • Paralela45, unul dintre cei mai mari turoperatori din România, a pregătit o ofertă foarte bogată de Black Friday 2019. Am văzut prețuri bune la pachete turistice în Turcia, Spania, Dubai sau Tunisia. Am văzut pe acolo și câteva oferte la circuite. Alegeți, cumpărați, căălătoriți!

Să nu uităm de promoții la biletele de avion de Black Friday 2019. Avem reduceri de black friday 2019 la bilete de avion TAROM. eMAG și Blue Air, împreună de Black Friday 2019 – Vouchere Blue Air la 50% reducere.

Lista ofertelor de Black Friday 2019 TURISM este deschisă și va fi completată în măsura în care voi descoperi noi oferte atractive.

Voi ce oferte urmăriți? Unde doriți să călătoriți?

Leave A Reply

Your email address will not be published.