Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Mitsubishi SpaceJet – numele oficial al familiei de avioane Mitsubishi

0 919

Înainte de Paris Air Show 2019, Mitsubishi Aircraft Corporation a anunțat numele oficial al aeronavelor sale – Mitsubishi SpaceJet. Până acum, noile aeronave erau recunoscute sub numele Mitsubishi Regional Jet (MRJ).

Noua familie de avioane Mitsubishi SpaceJet cuprinde modelele M75, M90, recunoscute ca MRJ70 și MRJ90. La care se adaugă și M100, un model mai spațios. SpaceJet M100 va avea o cabină mai spațioasă și confortabilă. M100 va beneficia de cel mai spațios loc economic existent la categoria sa regională.

Mitsubishi SpaceJet

Familia de aeronave SpaceJet este concepută pentru a răspunde cererii pieței regionale pentru avioanele jet. Hisakazu Mizutani, președintele companiei Mitsubishi Aircraft Corporation, a declarat că familia de avioane Mitsubishi SpaceJet va redefini activitatea de transport aerian regional.

mitsubishi-spaceJet

Modelul SpaceJet M90 este așteptat să intre în serviciul comercial alături de All Nippon Airways, undeva la mijlocul anului 2020. Modelul SpaceJet M100 abia a fost lansat și va mai dura ceva timp până când va fi certificat.

Avioanele SpaceJet vor fi certificate de Biroul Aviației Civile din Japonia (JCAB), dar și de Administrația Federală a Aviației (FAA) din Statele Unite. Cu siguranță, și European Union Aviation Safety Agency (EASA) va avea un cuvânt de spus cu privire la noile avioane Mitsubishi.

Suntem curioși ce alte noutăți va aduce Mitsubishi la Paris Air Show 2019, eveniment aeronautic ce va debuta astăzi, 17 iunie. Mitsubishi dorește să cumpere seria CRJ de la Bombardier (discuții).

Leave A Reply

Your email address will not be published.