Miracolul din Pennsylvania: fără victime în urma prăbușirii unui elicopter medical lângă treptele unei biserici!

0 409

Pe 11 ianuarie, a avut loc un miracol în Pennsylvania. Un elicopter medical, care transporta trei membri ai echipajului și un pacient sugar, s-a prăbușit marți lângă treptele unei biserici din comitatul Delaware, Pennsylvania, a raportat NBC Philadelphia. Niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a avut răni care să pună viața în pericol, potrivit oficialilor de urgență de la fața locului.

„Este un miracol absolut ceea s-a întâmplat”, a declarat ofițerul de poliție din Upper Darby, Timothy Bernhardt. Sugarul era transportat de la spitalul Spitalul WellSpan Chambersburg din Chambersburg la Spitalul de Copii din Philadelphia.

În urma accidentului aviatic, ocupanții elicopterului au fost duși la spitalele din regiune. Bebelușul a fost dus la CHOP, iar membrii echipajului au fost transportați la Centrul Medical Lankenau. Un martor a spus că a văzut elicopterul încercând să aterizeze înainte ca acesta să sară în sus și să aterizeze pe o parte.

Administrația Federală a Aviației a declarat că aeronava este un elicopter medical Eurocopter EC135. Agenția investighează împreună cu Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor.

Un purtător de cuvânt al Air Methods, serviciul de transport aerian medical de urgență care deține elicopterul, a declarat că acțiunea face parte din programul LifeNet cu sediul în Hagerstown, Maryland. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.