blankblank

Michael O’Leary, CEO RYANAIR, negociază prelungirea contractului până în 2028

0 1.100

CEO-ul Ryanair, Michael O’Leary, a declarat că este în discuții pentru a-și prelungi  contractul actual până în 2028, pe care speră să-l semneze până în martie viitor.

Actualul contract al lui Michael O’Leary, în vârstă de 61 de ani, ca CEO al companiei aeriene low-cost irlandeze expiră la sfârșitul lunii iulie 2024. Potrivit ziarului Irish Examiner, care a putut consulta raportul anual al companiei aeriene, salariul CEO-ului și bonusurile combinate și participarea la profit s-au ridicat la 975.000 de euro în cursul anului fiscal 2021.

Michael O’Leary este considerat unul dintre cei mai bogați bărbați din Irlanda, având o avere estimată la 1.08 miliarde de euro.

S-a alăturat companiei Ryanair în 1988, fiind consilierul lui Tony Ryan, fondatorul companiei aeriene low-cost. Michael O’Leary a devenit director adjunct din 1991 și până în 1994, apoi CEO din ianuarie 1994. Sub conducerea sa, Ryanair a devenit astăzi a doua companie aeriană din lume ca număr de zboruri conform Eurocontrol și a cincea companie la nivel global după capacitatea de locuri conform OAG. 

În același timp, compania RYANAIR este criticată și condamnată în mod regulat în mai multe rânduri pentru nerespectarea drepturilor de muncă ale personalului său în mai multe țări europene. Totodată, mulți pasageri se plâng de condițiile de călătorie cu RYANAIR, dar asta nu îi împiedică să aleagă compania mereu când sunt în căutare de zboruri ieftine.,

Leave A Reply

Your email address will not be published.